Sevcanyigit Bebişleriniz kaç kilo güzel anneler durumlar nasıl doğum tarihleriniz belli oldu mu acaba
EbrKzlky Sevcanyigit 28+1iz 😍 Perşembe gitmiştim 1170 gram demişti😍 Eğer o güne kadar doğmazsa 14 ekim 😍
Asuu-1 Sevcanyigit 29+2 benim doğum tarihi ile ilgili bi şey söylemedi doktorum Bende sormadım belki daha erkendir diye şimdiden belli olur mu tarih
ucuncuyegebe EbrKzlky son adet tarihiniz nedir acaba. Benim 10 Ocak ama uygulamada 27.hafta görünüyor.
miniklerim__ EbrKzlky ayni gun dogumumz ayni gun gebe kalmisiz 😂😂 benimkide 28+1 27+3 de gitmisdim 1kilo 500 gram demişdi banada
Busraa_44 ucuncuyegebe kız benimkide 16ocak son adet tarihim 27.hafta bugun bitti 15ekimde sezeryan olacam Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi
Sevcanyigit miniklerim__ maşallah bizde en son gittigmzde 1.600 dedi normalde Eylül sonu ekim başı gelir diyorduk ama doktorumuz Eylül 15 i geçersek dua edelim dedi
Sevcanyigit Asuu-1 en son gittigmzde doktorumuz Eylül ortası olabilir büyük bir ihtimal dedi normalde Eylül sonu Ekim başı bekliyorduk ama biraz gelişimimiz önden gidiyormuş
miniklerim__ EbrKzlky 14 ekim gozukuyo son adet tarihindemi 7 ocak 😂😂😂 kesin kardesiz 😂😂😂 erkek canim seninki
Zeyzey055 Adunya aynen bu aralar aşırı hareketli… bide bazen yönünü değiştiriyorum sertlesiyor yavrum bi kac haftaya azalır oynamalarimiz
Linaa90 (5 Ocak)28+3 günlük hamileyim en son 26 haftalıkken gittim 851 gr dedi bakalım Salı günü gideceğim kaç olmuş