Skn23 36 san beri doğar diye beklediğim bebişim 39 u gördü hiç bir belirtim de yok 😄 ikinci gebeliğim 2. Erken gelir yalanmış 😂 bekliyorum bakalım 😄 sizler ne durumdasınız
Ece0909_ Skn23 bende bekliyorum 36+5 bebek sürekli sağ tarafımda toplanıyor baskı ve kasılma oluyor sıcaklardan bahsetmiyorum bile
Cerennn_ Skn23 tam 39 olduk ne ağrı ne sancı ne nişan hiçbir belirti yok. 🤦🏻♀️ ilk gebeliğim artık bacaklarım taşımıyor vücudumu çok kilo almadım bu süreçte 10 kg. Ama bacaklarım son 1 haftadır ödem tutmaya başladı 😔🤦🏻♀️
Mrsceyms Skn23 ayni durumdayiz. 39+1 oldu beklemedeyiz. Sicaklardan bunaldim daraldim. Sisiyor bacaklarim ayaklarim artik. Dogurmak istiyorummmm
KayraKuzusu 39+5 olduk,5 cm açılmam var nişanımda neredeyse 1 hafta önce geldi ama asla sancım yok,salı gününe kadar kendiliğimden doğurmazsam suni sancıyla doğumum olacak allahın izniyle
Skn23 KayraKuzusu inşallah gelir yaa sancınız kendi sancınızla doğumun gerçekleşir açılmanız çok iyi maşallah
Annesininbali_06 Bende 39 haftadayim gelen giden yok ses seda yok bakalım bekliyoruz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebislerimizi
Duygu_ttnc Son 3 günüm.Dün gece hastanedeydim açılmam yoktu bugün çıktım ve ara ara bir ağrı giriyor karnıma ayaktayken dayanamıyorum o ağrıya ve belimde de hissediyorum ama nişan su yok sadece akıntım fazlalaştı doğum sancısı olabilir mi acaba ilk gebeliğim hiç tecrübem yok 🥲
Polite 38+2 deyiz. Ne sancı ne nişan ne su şimdilik bir şey yok. Her an beklemedeyiz. Ellerim ve ayaklarım ödem oldu hep.
Fatmabltc Benimde ikinci oğlumda suniyle dogurdum bu da suni olcak galiba korkudan yemeden içmeden kesildim 39+0
KayraKuzusu Skn23 çok teşekkür ederim,salıya kadar beklicez eğer gelmezse salı günü suniyle alıcam kucağıma
Tugcekmldr Skn23 ya ben anlamiyorum normalde bana bu gun dogum tarihi verdiler sadece ultrason ile baktikar pazartesi tekrar gel dediler almancam yok yeni geldim hic bisey anlamiyorumda😆😆