Kızlar selam. 14. Haftadan beri previayım ve totalis yani rahmin ağzının tamamını kapatıyor. İlişki hep yasaktı ama yatıp dinlenme fırsatım olmadı pek. Dün aniden gece 5 te wc de musluktan boşalırcasına kanama yaşadım. Şuan hastanede yatıyorum. Sürekli nst çekiliyor ve serum veriliyor. Kanlar hazırlandı acil sezeryan olur diye. 33. Haftadayım 1800 gr civarında bebek. Kanamam durdu sadece leke geliyor pazartesi taburcu olabilirim. Tekrarlarsa diye ödüm kopuyor. 5 yaşında oğlum var. Çok tedirginim en çok onun için. Var mı böyle şeyler yaşayan.. başımdan geçen ??
Plasenta previadan hastanede yatıyorum 33 hafta
Hiçbir iş yapmaman lazım sürekli istirahat etmen gerek
__mom1 taburcu olursam inşallah öyle yapacağım 🙏
Aynısını 32. Hafta fa yaşadım birden gelen ani ve musluktan bısalırca kanama . direk doğuma alındım. Beş dakika bekleyecek durum yoktu maalesef plesenta patlamıştı. Bebeğime ciğer geliştirici vs yapılacak zaman da yoktu . 33 gün yoğun bakımda kaldı. Şuan dört yaşında inanın hepsi unutuluyor🌸 altı aylıkken yaşıtlarının tüm özelliklerini yetişmişti sonra geçti Bile içinizi ferah tutun💗🫶🏻 sizin plesenta patlama durumu yok anladığım kadarıyla kanama durmuş azalmış bebeğin gerekli iğneleri de yapılmıştır bu senaryoyu uaşamanız imkansız çok daha rahat atlatırsınız🌸
Asliv evet o kanama öyle devam etseydi acil doğum görünüyordu fakat durdu şükür. Dr plasenta damarlarından biri çatlamış sen zorlandıkça o kanama açılabilir dedi. Ciğer için iğneler yapıldı. Sizin kaç kilo doğmuştu bebeğiniz küvözde oksijen ihtiyacı mı olmuştu ?
__mom1 siz yaşadınız mı. Böyle bi durum ?
EsraDabakzkal ben yaşamadım ama arkadaşım yaşadı
__mom1 kaç haftada doğum oldu
EsraDabakzkal bizimkisi 37ye kadar durdu ama evde bile yürümüyordu yani tuvalet yemek dışında
__mom1 bende henüz yatıyorum hastanede umarım 35-36 yı görürüz
EsraDabakzkal inşallah 🙏