Balbebek012 Btl61 32.haftada çalışamaz raporu alıp okula vermek zorundasın yoksa senin için sorun olabilir kuruma bildirme din diye sen raporu al kuruma ver.
Ayse8326 Balbebek012 tamamdır hocam insaallah araştırıp ayarlayacağım sizinde çok az kalmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🌸
mamacitak @Balbebek012 hocam merhaba benim de bir sorum olacaktı 32.haftam 2 ağustos, 37.hafta 6 eylül seminerin 3.gününe denk geliyor doğum iznimi aktaramayacağımı biliyorum ancak çalışabilir mi almayalım çalışamaz mı raporu?
Mihrimah44 Hocalarım ben kasımın son haftası doğum yapacağım, Ekimin 2. Haftası 32. Haftamda izne ayrılacağım, benim için bir sıkıntı var mı yani doğum öncesi günlerim ýanmaz insallah 😕
mucizem-21 Balbebek012 yok kursum falan. Tatilde olduğumu söyledim doktora ama çalışabilir raporu verdi yine de
Balbebek012 mucizem-21 doktorlar bilmiyor onların yönetmeliği farklı benim bebeğim de ağustıs da doğacak doktor ısrarla çalışabilir vermek istedi ben yönetmelik ten bahsedince öyle vermedi bence sen okulunla konuş durumunu bildir hocam
firstpregnancy @Balbebek012 benim doğumda 18 Eylül gibi. 32.haftadayim. Çalışamaz raporu almam mi lazım? Tatil zaten ve de doğum öncesi gidiyor diye hiç aklıma gelmemişti bu durum.
Balbebek012 firstpregnancy okulunla konuş hocam 32.hafta çalışamaz raporu alıp okula bildirmen lazım ben ilçe mem de çalıştım daha önce konuya hakimim
Fderboz Ben temmuz 3 te 32.hafta çalışır raporu alıp okuldaki memura göndermiştim. Yanlış mı yaptim acaba şu ana kadar herhangi bir geri dönüş olmadı. Bir de raporu biz mebsiste gorebiliyor muyuz? Balbebek012
firstpregnancy Balbebek012 teşekkürler hocam. Okuldakilerin de pek bilgisi yok anladığım. Ben alıp vereyim en iyisi.
Balbebek012 Fderboz çalışamaz Alman lazımdı ama çalışabilür Alman da bir şey ifade etmez çünkğ tatil aktif çalışmadığımız için izinler aktarılmaz bir de mebbis kişisel işlemler izin işlemleri mazeret izinleri kısmından görebilirsin raporu
Balbebek012 firstpregnancy rica ederim hocam aklına bir şey takılırsa ilçe mem ı ara sor öğren sonra sıkıntı yaşama hocam
Fderboz Balbebek012 ise yaramadigini biliyorum ama ben ne olur ne olmaz diye aldım ama sistemde baktığımda gözükmüyor
Zzz11 Balbebek012 hocam ben farklı bir şey soracağım. 24. Haftadan itibaren nöbet tutmamak için doktordan herhangi bir rapor almaya gerek var mı acaba. Alacaksam da okulların açıldığı hafta 24. Haftama denk geliyor o zaman mı almam gerekiyor yoksa daha öncesinden alabilir miyim?
Balbebek012 Zzz11 yok hocam rapor almana gerek yok ama idaren aksi ise gider alırsın sorun olmaz sen yine de durumunu müdürüne söyle
Mummumlilo Zzz11 ben nöbetlerimi tutmuştum okul kapanana kadar bide sıcak günlerdi ama okul çok anlayış gösteriyordu gölgeye sandelye koyun fazla ayakta durmayın diye kendileri uyarıyordu beni o yüzden tuttum..
Sulebzgc Benim 32. Haftam 11 Ağustos .idaremle konuştuğumda çalışabilir alırsam doğumdan sonraya iznimin aktarılabileceğini söylediler. Hatta 36. Haftada da tekrar çalışamaz raporu alıp sene başında hiç gitmemeyi planlıyordum. O zaman dört haftalık iznin doğumdan sonraya kalır demişlerdi şu an kafam karıştı
Balbebek012 Sulebzgc hocam kursun varsa veya çalışıyorsan aktarırsın yoksa aktarmak mümkün değil emin olmak istersen ilçe memi ara ben ilçe mem de çalıştım daha önce