Zeyna0607 O konuda biraz şanslısın. İnan ben yeni evlendiğim de ilk gece bile kaynım girişte biz odada yattık arada tek kapı vardı, sabahta kalkıp diğer odaya banyo yapmaya kaynımın kayınpederimin önünden elimde havluyla geçiyordum. Odam bile yoktu, o günleri hatırladıkça çok kötü oluyorum. Ve insanlar için yaşamak nedir ya ?! Ben evime en ucuz beyaz eşyalardan aldım, neden 5 bin liralık buzdolabıda aynı işi görüyor 1.000 liralık olanda. Neden elalem “ay ne kadar pahalı süper” desin diye enayi gibi çalışıp ödeyeyim iki parça eşyaya ? Bende isterdim evimi en son mobilyalarla döşeyeyim ama gittim en uygun hangisiyse onu aldım. Bi oturma grubu beğendim 9.000 lira. Başka yerde gittim biraz daha sade spor ama Gayette güzel bi koltuk takımı aldım. Peki kira vermek istemiyor eyvallah. Ev almak için bi çaba var mı ? Bi birikim ? Herkes kirada oturuyor. Geçinen nasıl geçiniyor ya cidden. Erkekleri böyle yapan biraz anne oluyor bence. Ay işte oğlum çalışıp ödeyecek öyleydi böyleydi Ben ondan ayrı duramam. Evlendirme o zaman arkadaş ya, kaynanam biz gidicez dediğimizde krizlere giriyordu hastalanıyordu noldu ? Onlar bir yaşamışta noldu ? Neleri var hiç bi şeyleri.