tazeaaanne Kızlar haftaya kontrolüm var devlet hastanesinde 38. Haftaya giriyorum ama randevu bulamıyorum en yakın randevu 1 Ağustos da 6sında doğum gözüküyor zaten randevusuz gitsem muayene olabilir miyim fikri olan var mııııı ???
tlhmrv tazeaaanne alacaklarını sanmıyorum sıkıntı çıkarırlar arada MHRS kontrol et biri iptal eder yer açılır belki yada MHRS den bakiyosan bide 182 ara bazen birinde yokken diğerinde olabiliyor
Smlaa tazeaaanne bazı hastaneler sabah çok erken gidersen alıyorlar o da rastgele doktora veriyorlar senin istediğin doktora değil ama acilden gidersen kontrol ediyorlar ben öyle yapmıştım bir kere
Deryaa00 tazeaaanne benim devletteki kadın doğum doktorum ne zaman gitsem alıyor tabi 2 3 saat bekliyorum
Mtubaaa tazeaaanne erkenden gittim ben geçen muayene oldum baktılar sabah 8 de orda oldum yoksa almıyorlar mis 10 dan sonra almiyorlar
Mutlulukkk tazeaaanne 37 yada 38den sonra randevusuz gidiliyormus devlete. Ben nolur nolmaz diye 7sine aldm ama pzt gnu perinatlojiye gdiicem o zman tkrardan sorucam. 2 hfta once gtmstim bana kart gbi bsy vermslerdi. Bununla geleblrmym direkt dedm evet dedi. Ama ben yinede emin olmak icin sorucam tbi