Ayazmom_ Kızlarrr hellooo🙋♀️ Ayaz ismi nasıl? Cocuklar nasıl oluyor var mı tanidiklariniz? Galiba cocugumuzun ismini Ayaz koyacagiz 😂🙈
Delidolu Ayazmom_ yeni hala oldum yeğenimin ismi ayaz maşallah çok tatlı ve uysal bı çocuk darısı olmiyanlara ins
Marly21 Ayazmom_ karşı komşumun oğlu 3 yaşında çok uysal sessiz benim oğlumda 3 yaşında ayaz ömrümü yedi🤣🤣 benim sevgililikte hayalimdi isim ama bilemedim😂😂
Faymer1 Ayazmom_ bende ayaz düşünüyorum yani bana kalsa ayaz olacak da eşim daha emin değil 😁bakalım hayırlısı artık ayaz ismi çok hoşuma gidiyor 🥰
Miamor0121 2 sene önce dogan her cocuga neredeyse ayaz ismi verildi bizim oralarda :)) bir iki yakin var onlarinkiler yaramaz ve fiziken tombikler diyebilir nasil denk geldi blmiyorum ama 🫠🫠
Marly21 Ayazmom_ evet tesadüf onlar sonradan taşındı buraya 2. bebeği doğdu poyraz ben de 34+5 haftalıgım erkek tesadüf işte😂😂
Ayazmom_ Bursa17 erkek cocuguna isim sorunsalı🫠🫠 Ben begensem esim begenmiyor onun begendigini ben begenmiyorum ortak begendigimiz tek isim 🤣 Bir de Aras var dusundugumuz ama ondan da cok soguttular bilmiyorum 🤷♀️
Bursa17 Ayazmom_ ayaz arastan daha güzel bende 29 haftalık hamileyim belki Muhammed ayaz koyarım diye düşünüyorum
elifdemirr4 Eltimin oğlunun adı tam adı gibi estiriyor valla ve oda tombik😀 bence isimleri alıyolar bıdaha dusunun derim 😀
Ayazmom_ elifdemirr4 her isimden bir yaramaz varrr sansimiza artikk guzel yetistirmeye bakicazz elimizden geldigince😂 Degistirdikce dusundukce çıkmaza giriyoruz Ayaz iyidir😁
nimetemucin05 Ayazmom_ yaaa bizde Ayaz koyucaz ben çok beğeniyorum ne kadar yaramaz olursa olsun valla erkek çocuğu 🤣
Ayazmom_ nimetemucin05 yaniii isimle alakali değil benceee erkek cocuklari genelde boyle 😂♥️ Uslu uysal akilli Ayazlarimiz olsun insallahh saglikla gelsinlerr 🧿🧿💙💙🥰🥰
Dusenerler Ayazmom_ korkma ya benim ilk oğlum poyraz öyle simarik değil sakin. İkinciye hamileyim oda Ayaz olucak inşallah😅