Ayca7886 Bilgi amaçlı yazmak istedim bu siteden alışveriş yapmak isteyen biri olursa benim mağduriyetimi yaşamasın.Bebek odası icin 2 adet fon perde siparişi ettim 1,40 en 1,64 boy 2 adet fon 145 tl idi ben boy 2,80 istedim 195 tl olur dedi tamam dedim özel dikim oldu.Dun gelen fon perdeler 2 metrenin üzerinde yerleri süpürüyor firma ile iletişime geçtiğimde” biz özellikle uzun gönderiyoruz kestirme sansınız olsun kısa olursa daha sıkıntılı “ diye komik bir cevap aldım o zaman neden ölçü verdim ben ve madem uzun gönderiyorsunuz sitenizdeki 2,64 boy perdeyi alırdım 50 tl ekstra ücret ödemezdim dediğimde cevap yazmadılar aman diyim sakın almayın 🤦🏼♀️
Ayca7886 Maya311214 evet sakın ben okumuş olsam kesinlikle almazdım bu halde bide terziye gidip 5-10 lira verip kestirin yazmış bana neden ölçü verdim o zaman işleri bitince engellediler.İnsanlar para icin bazı ahlak ve etik değerleri unutmuş maalesef
Ayca7886 Neslihansezen61 ne güzel şanslıymışsınız benimkiler yerleri süpürüyor üstüne fazla para verdim bide üslupları da çok kötüydü