Herhangibirisiiiiiii Kızlarrr yarın halı yıkıcam da siz deterjan olarak ne kullanıyorsunuz yıkarken özellikle kullandığınız bişey varsa yazabilirsiniz miiiii 😝
Asistan-mom Herhangibirisiiiiiii fairy sıvı deterjn dokuyorm ara ara yerlere Sonra kopukluyorm hem temizliyor yağ kir varsa alıyor mis gibi hep böyle yaparm Sıvı sabun da dokebilrsnz
Yenibirannee Herhangibirisiiiiiii ben bekarken yikiyordum evlendikten sonra hic yıkamadım cunku evin heryerinde yikanabilir hali var 🤣🤣 ben beyaz haci şakır sabun kullaniyordum parlıyordu halilar. Simdi onlarin sıvısı cikmis herhalde bakabilirsiniz
Herhangibirisiiiiiii Pamuk Bende ilk kez yıkıcam 😇 evimdeki halılar çok büyük ve kalın olmadığı için değmez halı yıkamaya vermeye diye düşündüm 1 saatimi almaz bile 😅
Kukulikukuli12 Herhangibirisiiiiiii bu sene hamileyim yıkamavıya vericem ama en kötü kendi yıkmanın yerini en iyi halı yılamacılar tutmuyor ya 😄🤷 Bne önce ısştıp fairy Bılaşık deterjanı döküyorum iyice yıkadıktan sonra durulayıp renkli halıysa pembe beyaz halıysa beyaz renk vanish sıvı ile yıkıyorum misss gibi oluyor. 1 er kere yapsan yetiyor ki benım gecen sene kızım haliların içinden gecmişti 😄 ek gıda süreciydi.