babyasyanil Ya kızlar neden olur bu 2 gündür kusuyo süt kesiği gibi fışkırtarak ama bu sefer burnundanda geldi. Reflü müdür başka bişey mi genzine kaçacak diye çok korkuyorum. Bebiş daha 1 aylık
A_S_K babyasyanil Reflü olabilir. Reflü yatağı alıp,bir de çocuk doktoruna götürürseniz çok iyi olur.
Aaa122 babyasyanil kızım da da olmuştu 2 gün ardarda doktor çok içtiği için demişti fışkırarak ağzından burnundan kusmustu çok korkmuştum
koalamiyim babyasyanil reflüde süt kesiği gibi değil de direkt süt olarak çıkıyor, bebişiniz bol bol doymuş sanırım ☺️
babyasyanil A_S_K reflü yatağında yatıyo doğduğundan beri. Pzts götüreceğim aylık kontrolü için sorayım bakalım. Çokta emmemişti 2 dk olmuştu başlayalı
A_S_K babyasyanil Çok tazikli geliyordur belkide sütünüz C tutuşu ile biraz kontrol ederek emzirseniz de olabilir.
A_S_K babyasyanil Olabilir. Ve tazikli süt geliyorsa ondan da olur. Emerken böyle sık sık çok şık bir şekilde yutkunuyorsa sütünüz tazikli akıyordur.
babyasyanil __mom1 uykudanda yeni uyanmıştı açlıktan heyecanlandı ağladı memeyle cebelleşti 2 dk emdi foşşş😅 hızlı emdi demekki
babyasyanil A_S_K kendim sıktım baktım tazyikte yok az az geliyor ama bilemedim ilk kez oldu tedirgin oldum
Deletedmom0071 Fazlasını kusuyordur annesi. Demek ki sütünüz bol ve yetiyor maşallah ☺️ çocukta ağlama kızarma morarma vs yoksa bir de rahatça uyuyorsa her şey yolunda gözküyor ☺️
babyasyanil koalamiyim ya o zaman sevindim. Açtı aslında emmeye başlayalı 2 dk olmuştu heyecandan hızlı emdi demekki🥲
Deletedmom0071 babyasyanil 1 aylık bebek zaten sürekli meme ister doyduğunu anlayamadığı için fazlasını mecbur kusuyor o yüzden içinizi ferah tutun ☺️
Aaa122 babyasyanil aynen ağlayarak hemşireyi aramıştım o da çok rahattı sinir olmuştum 😂 ilk 6 ay zor yorucu sonrası bi şekilde yoluna giriyor 2. Ye hamileyim şimdiden ilk 6 ay nasıl yapacağımı düşünüyorum 😂😂😂
babyasyanil Deletedmom0071 ya bi sey daha sorucam daha deminde boş boş midesi bulanmış gibi dilini dışarı çıkararak böğürdü bu neden olur😭😭
babyasyanil Aaa122 Allah olmayanlara versin valla tabi Allah bilir ama ben çok evhamlıyım 2. Cocugu düşünmüyorum 😅
Deletedmom0071 babyasyanil kusmadan önce öğürmüştür yine midesi doludur ☺️ zaten bebeklerin kesik kesik kusması gayet normal bir şey. Bir de sütünüz yağlı olduğu için de fazla geliyor olabilir. Ama bu çok iyi bir şey. 5-6 aylık olduğunda tam yoğurulacak boğum boğum etleri olacak demektir oşş tam sevmelik 😍
babyasyanil Deletedmom0071 kusmadı boş boş öğürdü valla korkuyorum😭😭 minik doğdu zaten 1 ay önce doğdu hanımefendi büyütmeye çalışıyoruz bizde inşallah sağlıklıca kilo alır😍