minikoannesi123 Cincinatti pilav üstü tavuk, bir dilim börek, bir dilim baklava ve ayran😁 standart mevlit menüsü bence 😁
zeynozey Cincinatti gün tabağı gibi olabilir. Yaprak sarma, börek, yoğurtlu bi salata çeşiti, tavuklu arpa şehriye salatası, tatlı🥲
BuseVeMinikleri Cincinatti ben lahmacun,ayran,şekerpare yaptırmıştım. He ikinciye hamileyim tövbe ettim evde yapmaya.
BuseVeMinikleri Cincinatti yani lahmacundan parçalar felan çok dökülmüştü,kalabalıktı. Bir de pulbiber isteyen,tuz isteyen tuhaftı.
Cincinatti zeynozey yok canım nerden olsun herşeyi kendim hazırlayacağım ama sarma börek birine yaptırabilirim birde kırpidesi ayran yaptırırım kolaya kaçıyorum🌸😁
zeynozey Cincinatti yardım edenin yoksa dışardan hazır almak kolaylık olur sana evet, bebişle zor olur🥲
turkuaz_ Arkadaşım kağıt keselere bi meyve suyu bi poğaca verdi . Zaten hava sıcak kimse evde durmuyor alan gıdıyor
femme Cincinatti cumartesi Allah izin verirse bende yapicam tavuk pilav tatlı ayran eğer fırsatım olursa annemde sarma sarcaz