NurrFatma0 34+2 haftalık ikizlere hamileyim çarşamba günü doktor kontrolüm var hala gün vermedi doktorum size kaçıncı haftada vermişti ?
Busra__06 NurrFatma0 ben 30. Haftada doktor değiştim anında verdi tarihi 3. Kontrolümde açılma olduğunu fark edip acil doğuma aldı
yasolinko NurrFatma0 37+2 de vericek salı günü yani🌸 ama 2 hafta once konustuk zaten net gün olarak salı gunu yazılacak💕
NurrFatma0 Gumus25 bana da 38. Haftayı görmeyi istiyoruz ilk önceliğimiz o olsun dedi bakalım o kadar dayanabilcekler mi içerde
Akusss Bbenim de 36.haftamda gün verdi ama başka şehirde olacagimdan degisecek, bu dediginiz günler normal doğum için mi sezaryen mi
NurrFatma0 Akusss sezaryen doğum için ikizlerde genelde sezaryen oluyor zaten riske atmıyor doktorlar
Akusss NurrFatma0 benim ikiz degil ama sezaryen için 39u doldurur doldurmaz yapabilirz demisti doktorum
1prensesannesi_ NurrFatma0 bana da doktorum 30. Haftada tahmini doğum tarihi mi soylediama 40 haftayı bekleticez demişti cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek 🤗