Sibelt12 Iyinaksamlar basim sabahtandir cok siddetli agriyor parol icsem bisey olurmu ki acaba normalde parol iciliyor ama bilemedim 10 haftalik hamileyim
baybarsmom Sibelt12 Sibelt12 parol içiliyor doktorlar sadece parol için diyor neredeyse. Sebebi de rahime ulasmadan etkisini kaybetmesiymiş cok hafif bir ağrı kesici. Benimde o haftalarda çok ağrıyordu karanlık ortamda oturdum hep tv falan da açmadım sessiz karanlık yerde yattım oturdum ilaç içmek istemediğimde
Liv3652 Sibelt12 tansiyon kontrol ettiniz mi benim de yükseldiği zaman bas ağrısı yapar hafif soğuk ılık duş alın aşırı kaçmamak şartıyla kahve ve çay da hemen kesiyor uykusuzluk da varsa oda çok ağrı yapar
gamzecgr Sibelt12 benim doktorum da sadece parola söylemişti ama çok tavsiye etmiyorum demişti onun yerine bi ılık duş alın bence ensenize buzu beze sarıp koyun hafifletir
Sibelt12 Sabah uyandigimdan beri gecer diye bekledim ama gececek gibi degil hic icmekde istemiyorum ama mecbur
baybarsmom Sibelt12 kendinize eziyet etmeyin ya parol için hamileler için önerilen tek ağrı kesici o. Aksam oldu zaten birazda karanlıkta sessiz yerde yatarsanız daha iyi olur