Kizlar 20 Temmuz sabah 09.38 De Oglumu kucagima aldim , Cok korkulu bi süreçti benim için akşima gelmezdi buraya gelip pozitif bişeyler yazmak 🌸
Spinal anestziyle dogumumu yaptim hersey cok guzeldi igne agrisi yok gibi bişey uyusturup yapildi zaten , ikinci doz ignesi sadece içerde igne oldugunu bildiğim için piskolojik sinik ısırıgi vardi ama onun dişinda hemen uyustum :) doktora hep soruyodum nasi anlicaksin yaa ben uyusmadan kesersen diye :) nasi oluyomus anlatiyim meger buz gibi bişey vucunda gezdiriyolarmiş ne his ediyosun die soruyoo bende sıcaklik dedim haliyle ozaman uyusmussun buz his etmen gerekti dedi , sonra esini alin içeri basliyalim dediler , esim geldi oturdu aglama sesi geldi meger onar beni kesmisler ondan sonra cocugu cikartmaya esimi istemişler oglumu getirdiler yanimiza 🌸 0 acii cekmeee bile his etmedim ben sonra oglum direk cocuk doktoruna gitti esimi dişari aldilar uyumak istermisn Die sordu yok dedim :)) dusun benm gibi korkan biri ameliyat hane kapisinda bana dogum tarihimi soruyolar aglamaktan cevap veremedim dusunun siz:) baya doktorla muhabet ettik 40 dk bittiii hadi yukarda gorusuruz dedi , sadece titreme ve kasintim vardi bi alerji ilaci verdiler gecti oda , odaya gittim 6 saat sonra ayaklarim acildi oyle dayanilmicak gibi basmada yok karna basit bi baski muayene sondayi cikartmak deseniz 0 aci 👌 yurumeye kalktim ilk yuruyusum biraz zor oldu oda 1 tur attik geldim yattim sonra 2 saat sonra gazim cikti ciktiği bol bol su için 3 lt su içtim sonra yurumeye kalktim agrim oldugunu his ettim ama agrim mesanem dolu oldugundandi once wc gittim once biraz batma oldu ama inann gecti dr gerekirse ayakta yap oturma dedi ama oturdum , sonra yurudum baktim daha guzl oldu yuruyuslerim sonra 2 saatde bir olan yurusleri 1 saate cektim , bugun 2 gun sonra evimdeyim iyim tabi batma oluyo ama evde yuruyorum işlerimi yapiyorum , ha buyuk wc de cok onemlşymiş onuda geciktirmden yapmaniz gerekmiş , demem o ki dogum yaptiğim gun sadece cok az agrim vardi onuda igneyle min indirdik ertesi gununnden hersey daha guzel oldu :) lohusalikta yasamiyorum anlamdim evim acayip kalabalik herkes burda bn uzaniyorum ama hic kimseye oyle tahamul edememe durumlarim yok esimde sag olsun buyuk destekcim annm kayinvalidem eltimmm halalari eşimin bnm kardesim teyzm derken zatn sanirim ben lohusalik yasamm kolay kokay :) bnm hikayemde bu şekilde cok korkan biri olarak diyorum ki korktugum kadar hic bişey yokmus :)) darisi tum anne adaylarin basina insallah ❤️🧿