Selam kızlar,
20 temmuz Perşembe sabaha karşı 3 de kasıklarıma regl sancısı girmeye başladı ama çok hafifti ve aldırış etmedim, sonra külodum ıslandı baya hemen tuvalete gittim sırılsıklam olmuştu. Anlam veremedim önce, yeni bir tane giydim. O da hemen sırılsaklam oldu anladım ki suyum geliyor ama bardaktan boşalırcasına değil. Daha azar azar geliyor. ancak yarım saat sonra çok şiddetlenmeye başladı. Depend taktım hemen. Bende hemen sancı sayar açtım. İlk başta çok düzensizdi yalancı sancı sandım ama daha sonra şiddeti çok arttı ve araları sıklaştırdı. 4.30 a kadar kendim idare ettim. Eşimi uyandırdım. Onunla beraber sancılara tekrar baktık. Hemen duşa girdim çıktım. Bazı sandılar 5 dk bi bazıları 2 dk bir vurdu. 7 de herşeyimizi hazırlayıp evden çıktık. Bu zamana kadar sancılarla idare ettim. 7.30 da hastaneye girdik ve hemen yatış verip nst taktılar. Sancılarım 2 dk bir geliyordu. En son hatırladım nst 95 di hastaneye gittiğimde 4 cm açıklığım vardı. Saat 11.30 olduğunda ise tam 10 cm açılmam olmuştu ve artık normal doğuma hazırdım. Çok hızlı açılma yaşadım. 12 de doğum haneye girdik ha bu arada 1 hafta sonra çatı muayenem vardı ve doğum konuşacaktık. Ben normal olmasını istiyordum. Doğum hanede ıkınmaya başladım ama çok beceremedim doktorum geldi bebek kafası kanalda ve görünüyordu ancak ben ıkınmama rağmen yapamadım. Yarım saat uğraştık. Üstüme ebeler bastırdı ve o anda bende film koptu hiç ıkınamadım. Sonra bebeğin kalp atışları değişti, oksijeni azaldı ve benim sancılarım gitti. Doğum haneden koşarak ameliyathaneye götürdüler ve direkt bayılttılar. Sezaryan oldum. Genel anestezi verdiler. 1.02 de bebeğim doğmuş bende 2 de ayılmışım. Bütün hastane beni konuşuyordu. 10 cm kesisiz açılmayla sezeryana giren diye. Kısmet diyorum üzüldüm yapabilirim sanmıştım ama kısmet olmadı. Şimdi 3 günlük oğlum var. Yanımda yatıyor. En güzel yanı sütüm hemen geldi. Çünkü vücut normal doğumda yaptım sanıyor. İkisini de denemiş oldum. Gülsemmi ağlasammı bilmiyorum valla 🙏🏻 bundan sonra yeni bir hayatım var. Alışmaya çalışıyorum darısı herkesin başına 💖