Merve20 Kızlar hiç açıklığım yokmuş. 37. Haftadayım çok hareketli gebelik geçirdim hala öyle her akşam en az 1 saat yürüyüş yapıyorum. Pilates ve spor aletlerini de kullanıyorum. Çatı muayenesinden sonra biraz ağrılarım başladı sizin nasıl oldu muayene sonrası
Banubebek1 Merve20 bende 38 de oldum çatı muayenesi 1 cm açılma var dedi her an gelebilir dedi hala gelen giden yok 4 gün oldu bekliyoruz sabah akşam artık kızçemiz çok nazlı😊🥰
Merve20 18122022 37 de oldum parmağıyla yaptı ama elini biraz soktu tabi ileri doğru cinsel ilişki gibi düşünün kazmadığınız zaman sorun yok
RukiyeC 37+2 yim çatı muanesi günü kasık sancıları oldu lekelenme falan olmadı. Şuan ağrım yok ama sanki alt taraftaki baskı arttı. Squat ve yürüyüşle destekliyorum sağlıkla gelsinler 🥰
NSU Merve20 bana çatı muayenesi adı altında bakılmadı fakat lekelenmem olduğu için açılmam var mı yok mu diye bakıldı. Eliyle baktı ebe. Özellikle sordum, ‘bir sıkıntı doğurur mu ?’ diye ; ‘hayır’ dedi. Muayeneden sonra lekelenmem az az devam etti ama o da normalmiş. Yani muayeneye bağlı olduğunu sanmıyorum senin ağrılarının. Doktora gidersen için rahat eder.
Merve20 NSU teşekkür ederim ama çatı muayenesi ile açıklık kontrolü dr aynı zaten 🌺 ben normalde ilişkide bile zorlanıp ağrı yaşayan biriyim muhtemelen o yüzden ağrı yaşadım. Sadece doğumu tetiklemesini de istiyorum sanırım o yüzden soruyorum böyle 🫠
mombabe Merve20 bende bugün oldum canım 37+5’de, o an peçeteye kan geldi, silmeden önce söylemişti zaten kan gelir korkma diye, eve geldim kan ya da leke yok ama ruh halim çok değişti, normal doğumdan korkmaya başladım… travma oldu sanırım 😅
Merve20 mombabe ben çatalı görünce çok geriliyor. Oraya oturup bacakları açmak falan ilk gebeliğimde de muayene de gerilirdim hep. Ama doktorum çatı muayenen çok iyiydi günde en az 15-25 dk olmak üzere perine masajına başla dedi Bir de her gün cinsel ilişki. Rahmin yumuşaması ve kaşların gevşemesi için
18122022 mombabe benden de simir testi alınmıştı sonra kendimi çok kötü ve halsiz hissettim pskolojik miydi bilmiyorum elim kolum o gun hic tutmadı
Baharmom_ mombabe ya heleki suni sancı veya kendin normal sancin varken çok acı verici.bisey benim ebeler elin koyup bebeği kafasını yerleştirmişlerdi yarım saate bir açılmam var mı diye kontrol ettiler çok kötüydü ama sezeryan. dan iyi di
18122022 Merve20 ne kadar sürdü peki bu açıklık bakılıyor ya onla aynı sey gbi mi doktorum simir testi aldığında canım çok yanmıştı o yüzden biraz korkuyorum
mombabe Merve20 evet bende çatala oturunca öyle hissettim hatta hiç rahat değildim bu doğum pozisyonu mu diye sordum. Doktor elini soktuğunda arkada 3 stajyer eğilip baktılar bide 🙃 ne bileyim farklı geldi tırstım biraz
mombabe 18122022 test bende gebelikten önce alınmıştı o zaman hiç acı hissetmemiştim, kulak temizleme çubuğu gibi bişeydi, doktorum erkek elleri tombişti biraz acıdı. İnanır mısın bende de bi durgunluk oldu böyle Eve geldim bi ruh halim değişti, normal doğumdan çıksam nasıl olcam merak ettim kendimi
18122022 Hatiiceuucar kontorle gittigin zamnlarda doktor mu yaptı ?açıklık muayenesi çatı muyanesiyle aynı gbimi
Hatiiceuucar 18122022 evet aynı canım benim 32. Haftadan beri sancılarım çok o yüzden sürekli kontrol amaçlı bakıldı
mombabe Baharmom_ bi de benim 26. Haftadan beri vajinal kemik ağrım var, şuan belim çekiyor, ay bilmiyorum hep normal normal diyordum cesaretim gitti, çok canım acımadı aslında, ilk gece acısı gibiydi ama korktum 🙄