Tubabebe Fik ben hiçbir şey yaptırmayı düşünmüyorum, ilk çocuğumda da yaptırmadım.Bebegime yararı olan birşeyi alırım, eksiğini alırım daha iyi,ztn herşey ateş pahası olmuş,çikolataya hediyeye fln gerek yok diye düşünüyorum
Fatmisko Fik ben ilk oğlumda yaptırmadım mevlütte dağıtmıştık oda dediğniz gibi hep çöp oluyo yine hamileyim bundada dağıtmam çikolata yeter
baybarsmom Fik bende dusunmuyorum sadece bende annemde kayınvalidemde anı olarak kalsın diye kucuk 6 lı atlı karınca gibi bi sey var süs onu alıcam yeterli
cokkasmabeabi Fik ilkte yaptık. Magnetlerin çoğu hala elimizde. Çikolatayi unutmuşuz bile 1 ay sonra hatırladım çıkarıp biz yedik. O yüzden hiçbir şey yaptırmıyorum artık 😂😂
Smlaa Fik başta hepsini dolabın üstüne koyuyordum gelecekleri zaman işte onların çocuğunu seçiyordum dolaba asıyordum sanki orada asılı duruyormuş gibi sonra ondan da sıkıldım kaldırdım hepsini attım çok kötüyüm biliyorum 🤭
Kukulikukuli12 Fik ilk bebeğimde yaptırmıştım. Makrome anahtarlık. Suan 2.ye hamileyim ama kararsızım %70 tarafım yaptırma diyor bakıcaz 🤷🙄
Mucize_mom2 Bende yaptırmayı düşünmüyorum anlamsız ve çöp artık herseyin sadesi güzel evde bile gittikçe esya azaltmaya sadeleşmeye başladım ruhum dinleniyo😂
CemrePektas Fik bana saçma geliyor yaptırmıcammhiçbişey. Kimse de hak etmiyor zaten. O paraya çocuğuma 2 çeyrek alır koyarım😂
Hmyraltnts Fik Gerçekten çok çok gereksiz geliyor banada ve yaptırmayacağım da. Sende gereksiz görüyorsan zorunlu değilsin tabikide yaptırma bencede çikolata vs yeter yani. Herkesin kendi görüşü ama bana saçma ve gereksiz geliyor gösterişten başka bir şey değil gibi 😂
Deletedmom0071 Fik doğum günü partisi bile yapmadım ne hediyeliği 😂 isteyen yapabilir ben bu kapitalizmin tuzağına düşmeyeceğim 😂 şaka bir yana kimsenin umrunda değil o hediyelikler maksimum büyükanne büyükbaba saklıyor…
Fik Deletedmom0071 ya zaten 1 yaşlarında böyle abartılı doğum günü kutlaması yapıyorlar ya bana çok absürt geliyor çocuk hatırlanmayacak etmeyecek onun yerine ona altın al her doğum gününde ilerde kullanır 😂
Deletedmom0071 Fik çok mantıklı valla. Her şeyin abartısı saçma. İnsanlar sürekli birbirlerinden üstün şeyler yapma peşindeler. Aaa o baby shower yapmış ben diş buğdayı yapayım aaa o doğum günü partisini cafede yapmış ben havuzlu villada yapayım. Bu ne beee. İnsanlar mutlu olmak için uğraşmıyolar ki bir hırs uğruna birbirleriyle yarışıyolar. Yetiştirdikleri çocuklar da onların izinden gidiyolar. Müsrif insana asla demek ki parası var ki yapıyor gözüyle bakamıyorum. Müsrif insan benim gözümde vatanına tarihine milletine dinine hiçbir şeye saygı duymayan bunu da insanların gözüne gözüne sokan insandır.