Marly21 kızlar 2 sorum olcak sonda uyuşmadan mı takıkıyor. ağrı çok mu çekiyosun hastanefeyken benim ilki özeldi hastanede ağrı çekmeme izin vermediler ama devlette saati varmış ağrı kesicilerin diye duydum. ?
Yeniannebulutlu Marly21 burda yazılanlardan dolayı sondadan cok korktum ama ne takılırken ne cıkartılırken acı hıssetmedım. Uyusmadan takıldı evet ve uyusukluk gectıkten sonra cıkartıldı. Sıfır acıydı. İlkini özelde ıkıncısını devlette oldum ben de. Amelıyat guzel gectı bı sıkıntı yasamadım. Devleti bi daha tercıh etmem cunku amelıyat ıcın degıl sadece sezeryan sonrası muamele özeldeki gıbı degıl. Agrı kesıcı evet saatli oluyor. Ama sorun hemsıre ve doktorların muamelesı. Asıstan doktor fazla oluyor. Özeldeki ilgi alaka olmuyor malesef.
nisancoco Marly21 Merhaba. Ben de devlette sezaryen oldum. Sonda uyuşturulmadan takıldı ancak hiç acı vs olmadı. Ameliyat sonrası ağrım vs de olmadı ama ona rağmen nolur nolmaz diye ağrı kesici istedim yaptılar. Sadece karın bölgesine baskı yapınca ağrı oldu onun dışında çok memnun kaldım.
Deletedmom_1003 Marly21 oldu tabiki ameliyattan çıktığımda yaptık dediler sonra istediğimde bir daha yaptılar
Deletedmom_1003 Yeniannebulutlu sonda kişiye göre değişir bende enfeksiyon vardı baya bi yaktı devlet hastanesinide genellememek lazım istanbulun çoğu hastanesi tertemiz ve özel gibi ben çok memnun kaldım
Marly21 Yeniannebulutlu ben de çok arada kaldım canım ya eşim asgari ücretle çalışıyo ama yine de bana bıraktı devletten çok korkuyorum 12 bin özel de🙁
Daisy0000 Yeniannebulutlu Kesinlikle.Bende burada yazılanlar yüzünden çok korktum.Hatta sonrayı takmak için geldiklerinde uyuşunca taksanız olur mu vs dedim. Hiç acılı bisey değilmiş korktuğuma değmedi
Gmz5560 Marly21 sondayı narkoz almadan takıyorlar agri hissetmiyorsun bana hiç vurmadılar agri kesici bende istemedim sondanın ağrısı takarken aynı idrar yolu enfeksiyonu olursun ya öyle abartılacak bisey yok
Daisy0000 Marly21 Merhaba sonda uyuşturulmadan önce ,siz odanızdayken takılıyor,ama merak etmeyin canınız yanmıyor. Ağrı kesici ve antibiyotik 12 saatte bir yapılıyor ama çok ağrım var duramıyorum dediğinizde tekrar iğne yapıyorlar