dilek6 Asliss şuan 750 tl bi indirim oluyormuş 650 tl civarı düşüyor dedi yani kan tahlilleri vs falan olsa 3 binden aşağı çıkılmıyor ben artık gitmiyorum
Asliss dilek6 dilek6 oha ya aşırı abarttılar sanki çok nitelikli bir hastaneymiş gibi doğrum ücretide 20 falan diye duydum ben büyük şehirlerde iyi olan yerler gibi fiyatları saçmalık
dilek6 Asliss bartınlı değilim tayinciyim 4 yılım Bursa İnegölüyüm yani hep söylerim bartının özeli inegölün devlet hastanesi bile etmiyor 😅
dilek6 Asliss benimle beraber 3 arkadaşım daha Aktıp takipliydi onlarda devlet hastanesi geçtiler çünkü freni yok 1 sene içinde 2 zam yaptı ve insanlar bebeklerine alacak eşyalara para vermeyi doğru buluyor benim gibi
Asliss dilek6 aynen öyle ya bu nedir 500 e gitmiştim ben en son onu da duyunca şok olmuştum daha da artmaz diyordum
Elif004 https://www.hizliresim.com/dbnzs3u 6+3 üz bana da bakar mısınız ? Lütfen @ZeynepNur5274 @anneoluyoruuumm16 @Emd- @Tuanahamza
Elif004 Emd- hayır ikinci, ilkim kız onda da kese bundan farklıydı bakalım Allah hayırlısını versin 😘