gokcen3232 Kızlar çoğu hamileler doktorunun d vitamini önerdiğini söylüyor. 10. Haftama girmek üzereyim ve doktorum tavsiye etmiyorum d vitamini dedi. Kendim alıp kullansam mı emin olamadım. Herkes kullanıyor
melikemstf gokcen3232 bana sağlık ocağı vermişti 12. Haftada kullanmaya başla diye ama vitamin sonuçta neden önermiyorki
gamzecgr gokcen3232 her doktor aynı vermiyor duruma göre kafanıza göre takviye almayın fazlası zarar benim mesela 12. Haftadan sonra folik yerine omegaya geçiriyor onun içinde olması gereken vitaminlerin hepsi oluyor omega demir vitaminler vs var arkadaşım da öyle kullanıyor onun doktoru da aynı şekilde vermiş değişiyor yani
umut123_ gokcen3232 ilk üç ay kesinlikle kullanılmıyor zaten. Üç aydan sonra da şu an yaza denk geldiği için önermeyebilir. Bende kullanıyordum Antalya ya taşınınca buradaki doktorum bıraktırdı
miniklerinannesii00 gokcen3232 bana 12. Haftamdan sonra verdi ama ben üçüz gebeyim. Uygun görseydi verirdi belki de 3. Ayını bekliyor olabilir.
mbs44_16 gokcen3232 benim kullandigim folik asitin içinde d vitaminide mevcut. Zaten hamileler icin olan takviyelerdede d vitamini mevcut neden boyle birsey dedi ki