Grsost Lökosit çıkıp üreme olmayan arkadaşlar, doktorunuz antibiyotik verdi mi bu durumda? Nasıl bir tedavi uyguladı?
Naz1616 Grsost bende lökosit çıktı antibiyotik kullandım sonra tahlili tekrarladık hiç azalma olmayınca idrar kültürü istedi o temiz çıkınca ilaç vermedi bol su iç dedi
yanlisanlamaama Grsost bakteri üremediği için ilaç vermemişti 1 hafta sonra tekrar bakalım demişti o 1 haftada bol bol su içmiştim idrardaki lökosit de negatife dönmüştü
runkli0606 Tahlilde enfeksiyon çıkıyor ama idrar kültüründe bakteri üremesi yok antibiyotik kullandırtmıyor o yüzden doktorum bi kere fitil verdi 1 kerede toz şaselerden içtim hamileliğin başından beri kaşıntı yanma yoksa sorun yok dedi
Kyy01 Bende de üreme yok laboratantim ben cihaz elimin altında yani gün içinde lokasit yok çok su içiyorum ama tabi gece icemedigimden sabah bakıyorum lökosit artmış sinir oluyorum artık gece de uyumayip su icicem heralde😁
Naz1616 Grsost 12 15 lökosit 2+ olarak çıkıyor hep idrar tahlilim geçmiş değil sürekli böyle çıkıyor hiç azalma olmadı