Ulviyedlnn bu hafta full midem bulanıyor tuzlu çubuk beyaz leblebi ne varsa denedim doktorum ilaç yazmadı bugün acilde serum taktılar faydasi olmadı önerileriniz varmı ??
Mahirissmoms Ulviyedlnn Benm de migdem bulanıyor ya bende 6.haftadayım dusuk riskim var yatıyorum 6.haftamaaa bir girdim aşırı kırmızı kanama başladı bir peddd dolduracak kadar suan yatıyorum iste 🙁 bir de migde bulantım cok
Betul55 Ulviyedlnn arkadaşım ben de ikinci gebeliğimdeyim ilkinde 4 ay kusma bulantıyla geçti ilaç da fayda etmiyor serum da ☺️ ama geçecek merak etme. Nefes egzersizleri biraz işe yarıyor doğru olduğunda
e_blue_sky_a Ulviyedlnn patatesi hafif tuz yağla fırın torbasına koyuyorum ben küp küp mis gibi oluyor. Muz yemiştim o haftada benim de midem çok bulaşmıştır Muz tok tutuyor. Salatalık doğra tuzla ye. Böyle hafif mide bulandırnayacak şeyler. Atıyorum ekşi mayali ekmek ve peynir iyi geliyor. Bol su iç
bdenerigokce Ulviyedlnn 1 dilim ekmek arası birazcık peynir koyup yiyordum ben, peynir tuzlu olduğu için iyi geliyordu 🫶 tavsiye ederim, o ara o kadar çok peynir yedim ki peynirden soğudum😂
gunessb24 Ara ara hafif öğünler tüketmen gerekiyor meyve tarzı aç kaldığın an mide bulantısı yapıyordu bende meyveli yoğurtlar vs
Parlakk Bende 6. Haftadayim aç kaldigim an midem bulanmaya başlıyor bunu farkettim o yüzden kendimi aç bırakmamaya çalışıyorum sabahları çok fazla oluyor bulantı çabucak geçer inşallah
Filizsz Ulviyedlnn benim de 6 haftam bulantım hiç yok acaba neden ya sorguluyorum kızım da banyodan çıkamazdm 🥲 erken diye mi bulamıyor diye düşünüyordum ama oluyormus bulantı Salata tuzlayıp yiyordum canisi cok iyi geliyordu bana