Yazmelegi_ 1melekannesi3858 hic aramız yok çok sıcak saatlerce suyun altinda durabilirim doğum yapınca nolcak onu da merak ediyorum
Orucu12 1melekannesi3858 ahh 31+4 haftalıgım gece uykusu hiç yok zate ter döküyorum resmen klima bile fayda etmıyor işe nasıl dayanacagımı dusunuyorum 5 hafta Allah yardımcımız olsun
Minnosmino23-23 1melekannesi3858 kavrulduk canım sıcak nem giyin bürün işe git birde memurum düzgün giyinmem ve ayakkabı giymem lazım çatlıyorum üç kat evde merdiven üç kat işte merdiven evrak tonla canı sıkılan Cimere yazıyor inan bayılıyorum nefesim kesiliyor yazarken yaşadım tekrardan
Ozlm_31 1melekannesi3858 valla kendisi ile aramız çok bozuk en felaket yerde yaşıyorum adanada dışarı da sıcak ayrı nem Ayrı nem oranı yüzde 95 olmuş az kaldı boğulacagm kalbim fln duracak
1melekannesi3858 Yazmelegi_ of vallahi gerçekten bende aynı durumdayım doğumdan sonrası var bide şort ile gezesim var kapalı olmasaydim valla giyerdim
Ireeeeem Yazmelegi_ ya erken doğumu tetikliyormuş sıcak hava. İzmirdeyim cehennem gibi sıcak çok korkutuyor
1melekannesi3858 Esmammm Valla klima yok keşke olsa bide ben üst vücudumdan değilde alt taraftan çok şikayetçiyim
sedadiyebiri Esmammm bende osmaniyedeyim sabah uyanıp kahvaltıdan sonra geçiyorum klimanın karşısına akşamüstüne kadar asla çıkamam. Akşamüstü de bizim ev esiyor diye annem zorla çıkarıyor.
1melekannesi3858 Ireeeeem ciddi mi öyle biseyi duymadım hiç hergun Allaha dua ediyorum yağışlı havalar gelsin diye 🤣🤣🤣🤣
1melekannesi3858 __mom1 kizzzzz tek ev olsa keşke evler de ateş ediyo vallahi çok maf oldum şimdi duşa girecem valla yoksa hiç dayanılcak gibi değil bide duş alınca sanki dahada çok terliyorum