Elif_111 Bende bugün gittim kontrole çok şükür yukarı çıkmaya başlamış dedi darısı sizin başınıza inşallah
Elif_111 N-23 14. Haftada rahim ağzına yaklaşmış dediler kahverengi lekelenme olmuştu bugün 16+5 im bebek büyüdükçe yukarı çekecek zaten dedi doktor
Esindoruk N-23 çok şükür canım ikimizde iyiyiz bebiş de büyüyor okdr pskolojik sıkıntı ardınfan sezeryan acısı hissetmiyor insan
Gizemd-01 Bana da doktor bebeğin eşi biraz aşağıda dedi şiddetli kanama şikayeti ile gitmiştim. Bugün 3. Gün baya azaldı kanamam az az damlama şeklinde geliyor gün içinde. Yarın kontrol var. Psikolojim altüst oldu. Doktor hiçbir açıklama yapmadı. 12+1 iz şuan
Selcanunal2004 Meralmert malesef aynıyız canım Bana da 27 de aşağıda bekleyelim çıkar dedi Sizin çıktı mı doğum yaptımız mı acaba ?
Meralmert Selcanunal2004 yok çıkmadı şuan 25. Haftadayim yarın yine kontrolüm var perinatoloji doktoru bu haftadan sonra biraz zor çıkar dedi ama bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah ilerleyen haftalarda çıkar
Selcanunal2004 Meralmert geçen hafta gittiğim doktor 32 ye kadar çıkar dedi bilgin olsun Bize de haber ver canım