Bende doğurdum diyerek baslamak istiyorum 3.sezeryan doğumumu yaptım çok şükür devlet hastanesinde dogum yaptım gayet ilgili güler yüzlü doktor ve personelleri var ameliyat ekibi çok çok iyi ilgilendiler anestezi doktoru basimda bekledi konuşturdu beni bebeğimle ilgili tüm detayları bana anlattı sağolsun kendisinden çok memnun kaldım ayrica doktorlarım ilk defa görmeme rağmen o kadar ilgiliydi ki böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim doğumdan sonraki süreç haliyle biraz zor ister istemez agriniz acınız oluyor kesiliyorsunux yani o kadar olacak tabi ama korkulacak hic bir şey yok agri kesiciler iyi geliyor ilk yürüyüşü neredeyse kalkıp kendim yapacaktım hemsireyi beklemeden ustumu bile giydim o prosedür olarak gelip kaldırdı sadece karşıya bakmak çok önemli tek sorunum bebegim 37 haftalik olmasına rağmen karim çevresi 33 haftayla uyumlu denildiği için 1 hafta erken doğum oldu kızım ilk doğduğunda solunum sıkıntısı çektiği için bakim odasına alindi sonrasindq emmek için getirdiler ama ememedi pasif bebek denildi kuveze alındı süt de çok güzel gelmişti ama yapacak bisey yoktu 9 gün kuvezde kaldı ve bugun taburcu edildi çok şükür durumu iyi ve emmeyi seviyor Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin kuzularina kavuştursun sag salim