Ebrulikiz 32 haftalığım doktor bundan sonra her hafta gelip nst yaptır ili haftada da muayeneye gel dedi hastanede uzak baya siz ne sıklıklarla ntsye giriyorsunuz acaba ? Bir sorun da yok bugün ilk defa yapıldı gayet iyi dedi
Merveyl Ebrulikiz ben devlete gidiyorum suan 35+0 dayım en son 33 de gittim nst ye ilkkez baglandım daha da gitmedim
Senzeliha Ebrulikiz ben 34 haftalik hamileyim daha hiç girmedim nstye haftaya ilk kez gircem 35 de ins
Melomeltem Ebrulikiz bizim hastanede 60 km uzaklıkta bende her zaman gidemem 32-3 günlüğüz cuma günü gidecem bakalım nst ye baglarlarmi bilmiyorum her hafta derse gidemem
Ebrulikiz Senzeliha bizimki hemen yaptır dedi 32 de başlatıyormuş bana da fazla geldi daha bu haftadan sürekli gitmek
Ebrulikiz Melomeltem 34 36 dan sonra normaldir belki her hafta gitmek ama daha şimdiden sürekli gidemiyor insan
Ebrulikiz Gizce 36dan sonra bende her hafta gitmeyi düşünüyorum zaten uzak tek başıma gidio geliyorum zor oluyor daha bu haftalardan ağrı kasılma olmayınca gereksiz gibi