Anneyimbennanne Merhabalr . Hoşafı götüren çokta ,süt için incir uyytmasi yapıp hastaneye götüren var mı acaba ?. Süt yapıyormuş sanırım ,☺️
Anonim3447 Anneyimbennanne bende activia kayısılı koydum çantaya ama.incir uyutmasi çok sıcak bozulur diye düşünüyorum
noluyosanagenemiross Anneyimbennanne e bebekte malt içecek varmış onu deneyin derim Mastit olan bile olmuş bu içecekle ben daha denemedim ama gidince alıp deneyeceğim
mnli Anneyimbennanne eve gelince yersiniz onu da kuru incir götürün sıcakta bozulur zaten hastahanede çok şey yedirmiyorlar
Anneyimbennanne Ozoooo Valla hiç yapmadım YouTube baktim. İncirleri islatyorsun yumuşasin die . Sütü yoğurt mayalama istisna getryorsun incirleri süzgecten gecrp içine atyrsun blenderden geçirip pisiryrsun. Kaselere koyuyrsun. Tarçın koyan da var sanırım. Ama ben yapsamda üstüne dökerim sadece ☺️🌺 Anlatabldim mi bilmyrm siz yine videolara bakın
mnli Anneyimbennanne hoşaf sütlü olmadığından hemen bir kaç saat içinde bozulmaz konserve gibi kavanoza yapıp kapatırsanız bir şey olmaz
Pekii Anneyimbennanne incir uyutmasini bilmiyorum ama ben direkt incir ve hurma aldırdım hastanedeyken de sonrasında da yemiştim hatta kabızlık olmasın diye de gün kurusu kayısı da aldırdım siz de öyle yapabilirsiniz hastanelerde dolap var ama siz yanınızda goturecekseniz beklerken sıcaktan bozulabilir
Duyulurum Anneyimbennanne normal doğumsa zaten yapıp götürülmez ne zaman olacagi birazcık belirsiz. Sezaryende de öyle hemen her şey yenilmiyor. Bir de ilk günler sütün artmasına ihtiyaç olmuyor, kiraz kadar bebek midesine bizim besleyici kolostrumumuz yeterli geliyor 🥰
Anneyimbennanne Duyulurum O sütun gelmemesi korkutuyor o yzden gelsin de artıp artmamasi o an önemli değil 🌺☺️ . Sonra sarılık oluyor mamaya geç flnnugrasmk istemiyorum açıkçası
Duyulurum Anneyimbennanne anladım, umarım gelir hemen sütlerimiz ☺️ ben uygulayamadim ama süt gelmesi için doğum öncesi birkaç gün protein ağırlıklı beslenmenin ve karbonhidrattan uzak durmanin iyi olduğunu okumuştum