asel_asl hamilelikte bol su içilmesi gerekiyormuş ama malesef istenilen miktarda içemiyorum maksimum 1,5 litre içiyorum bebeğime zararı olur mu acaba.. aklıma çok takılıyor daha çok yeni gebeyim ama suyun önemini biliyorum
Yazmelegi_ asel_asl enfeksiyon açısından senin için içersen daha iyi enfeksiyon ilerlerse belki bebek açısından da sıkıntı olur
Agg0207 asel_asl cilt çatlağı yaşayabilirsin canım bol su içmek lazım hem bebeğin suyu azalmaz hemde vücudun bol su içersen ödem tutmaz .az su içince el ayak şişiyor malesef
pembemor25 asel_asl aslında sıcaklar da başladı şimdi içebilirsiniz bende çok içmiyordum tupper suluk aldım 2 litre onun sayesinde içiyorum. Suluk falan taşıyın daha kolay içersiniz yoksa bardakla gidip içmek zor oluyo 😊 şimdi 2 litreyi geçiyor yaz olduğu için daha çok susuyorum
asel_asl Yazmelegi_ enfeksiyonum yok 🤔tabiki biliyorum önemli su içmek ama kendimi zorlayarak en fazla 1,5 içebiliyorum 🤦🏻♀️
Miamor0121 asel_asl ben de hic icemiyorum ya 1 litre belki fazlayi olmuyor canim sklyor bu durumada hic cnm istemiyor midem bulaniyor 😨
asel_asl Miamor0121 mide bulantısı yok bende ama içemiyorum nedense fazla geliyor sonra yemek yiyemiyorum canım istemiyor 🤦🏻♀️
asel_asl Knergiz bebeğinizin suyunda sıkıntı olmuyor mu ? En korktuğun şey suyunun azalması ya da baştan beri az olması
Pamuk Ben özellikle yazın kaç litre su içtiğimi bilmiyorum.Artik patlayacak gibi oluyorum😂Su içememek nasıl bir duygu bilmiyorum🙈
murvet_98 Yaz kış farketmiyo suyu çok severim çok da içerim içerdim yani son günlerde midemi bulandirmaya başladı bende napicam bilemiyorum
Kyy01 asel_asl sürekli gözünün önünde su olsun limon salatalık atabilirsin ben çok içiyorm ama hala idrar yolu enfeksiyonu belasından kurtulamadim 😄