December Eminegksln canım rahmin büyümeye başladı o yuzden ağrın oluyor benim de hala ağrıyor bazıları ağrılı geçiriyor bu süreci bazıları hiç hissetmiyor bile. Hissetmeyen şanslılardan olmayı cok isterdim 😁
Belginylmz December çok şükür o sanslilardan biri benim galiba ne kasık ağrısı ne mide bulantısı hiç yaşamadım 17 haftalıgim şuan😌
December Yareniko26 benim bulantım 12. Haftaya kadar devam etti baygınlık geçiriyordum o haftaya kadar sürekli yattım kafamı kaldiramadim. 12 den sonra azaldı. Simdi 19. Haftadayım hala ara sıra yokluyor ama ilk zamanlardaki gibi olmuyor.
December Yareniko26 prilam diye bir ilac var doktorum onu vermişti o cok işe yarıyor ama bende aşırı halsizlik yapıyordu ama mide bulanmasindan iyidir. Eğer hicbir ilac kullanmiyorsan doktorundan bu ilacı iste işine yarar.
December Belginylmz valla supersin maşallah insallah da hiç yasamazsin kötü seyler. Gercekten cok zor bütün belirtileri hissetmek 😁
Yareniko26 Belginylmz 🧿 maşallah ya size de oluyo mu ya kalbi durduysa yada gelışım gerılıgı varsa dıye korkuyorum en son 8.haftada kalp atışı duydum 12.haftada gel dedi ama daha 10+4
Besst Belginylmz ay benimde bişey yok ha bire alt karnımı elliyorum çocuğa rahatlık vermedim anlayacağınız 😂
Belginylmz Yareniko26 bnde hiç bir belirti olmadığı için korkuyorum acaba kalbi atiyimu bişi oldumu diye kontorole gttigimde sağlıklı digince içim bı rahatkiyo