Busra-2001 Bi kac haftadir sol elim karincalaniyodu ama 3 gündür arttı elimin uyuşması bunun bi nedeni varmı
siyabe Busra-2001 carpal tünel sendromu bende hamileliğim boyunca çektim o acıyı benim ki giderek artmıştı ağrısı umarım seninki öyle olmaz
e_blue_sky_a Busra-2001 hamile kaldıgimdan beri oluyo bana haftayla alakası yok demekki daha 9zum ben
Selinakbas Mamasu ay benim de öyle elimi bükemiyorum anında uyuşuyor, iki elimde öyle bazen uykudan uyanıyorum bir bakiyorum ellerim uyumuş cok kötü oluyor ya öyle
Vaveylaanur Aynısı bende de var sol elim 34. Haftadayım bi kaç haftadır karıncalanıyo öncesindede hep şişerdi sabahları uyandığımda doktora sordum b12 ne bakalım dedi b12imde normal çıktı netten baktım böyle olabiliyomuş sendrom gibi doğumdan sonra geçiyormuş
Busra-2001 siyabe insallah agrimiyo suan sadece asiri derecede karincalaniyo hissetmiyorum sanki elimi
Mamasu Busra-2001 erken başlamış seninde benimde erken başladı tek çözümü gece yatarken atel takmakta buldum gündüzleri olan uyuşmalarada alışıyo insan. Doktorum doğurunca geçiyor dedi doğumu bekliyorum geçmesi için 🥲
Esyu1606 Busra-2001 ben 2-3 hafta çektim gece uykularımdan uyanıyordum ağrıyla. Şuan hafifledi gibi. Ben atel kullandım soğuk suyla buzla bi şekilde biraz dindiriyordum ağrıyı ama uyku yoktu. Zaman geçtikçe düzeliyor.
Busra-2001 Mamasu gece pek siddetle uyanıyorum ama hissediyorum gündüzleri baya rahatsiz ediyo elimi hissetmiyorum gibi insallah en kisa zamanda gecer
Mamasu Busra-2001 atel kullanmaya başladığımdan beri şiddeti azaldı birde ödem yapan yiyecekleri hayatımdan çıkardım rahatladım tavsiye ederim