gakkoyengee Bugün itibari ile son 3 ayyy 🌸 hala bulantı kusma devam rahat bi hamilelik geçiremedim maalesef ama az kaldı bitiyorrrrr
Hizligonzales gakkoyengee bende 28+3 teyim bulanti vs yok ama yalanci sancilarim bacak kramplari bel sirt agrilari ayak el sismesi🤦 oglumda 30dan sonra baslamisti bunlar ama bunda nerdeyse 20den beri yasiyorum
Trldyg Sezen01 bizde aynı 25 hafta 🥹 bekliyoruz geçmiyor su zaman sanki 3. Trimestere girince doğuracak gibi bekliyorz 😁
Tugcecan26 gakkoyengee gelme bacım 3.trimester çok zor 🤦♀️ bitmek bilmeyen sırt ağrıları, ağırlaşan vücut, ateş basması, el ayak şişmesi, uykusuz geceler, sert tekmeler 😅 hala anlamıyorum son günlerin tadını çıkar diyenleri 🙈😅
gakkoyengee Tugcecan26 bulantı kusmadan hiç rahata eremedim 😂 evde olacağım artık yatarım bol bol normalde çalışıyordum
tavuklupilav Hoşgeldin bizde geçen gün girdik 😂 normalde Hergün içimde halay geçen ordan oraya kayan tekmeler atan bebişim dünden beri pek bi sakin hem az hareket ediyor hem ettiğinde yavaş ediyor neden olabilir bilgisi olan var mı? Sıcaklar onu da mı mayıştırdı acaba 😬
Tugcecan26 tavuklupilav artık yeri daraldığı için tekme atmıyor karnınızda dalgalanma şeklinde hissetmeye başlayacaksınız günde 10 kere hareket hissediyorsanız sorun yok doktorum öyle demişti ☺️
Youngmotherr gakkoyengee bulantı vs kalmadı sadece açılma ve bebeğin kanala girmesi zorluyor karnım dizime değiyor resmen 🤦🏼♀️
gakkoyengee Youngmotherr ben hala bulantı kusma çekiyorum en başta çok ağır geçirdim ama hala devam kurtulamadım ha biticek he şimdi derken doğurcam 😂