birmelekannesi34 Kartal Lütfi kırdar hastanesinde sezeryan doğum düşünüyorum ama iyi mi kötü mü odalar tek kişilik mi bilmiyorum. Öneri verebilecek olan var mı hastaneler ile ilgili. Özel hastaneler uçmuş gitmiş fiyat olarak.
Seher_okan120820 birmelekannesi34 ben oradan takipliyim memnunum yani sezaryen zorunlu olmadıkça yapmıyorlar ama ilgili bir hastane her an doğurabilirim acilden giriş yapıcam normal olacak inşallah gelmezse bugünlerde 41. Ci hafta yatış yapılacakmış odaları gördüm ama gebe okuluna gittiğim için ayrıcalıklı gösterildi yoksa gösterilmiyor sezeryan odalarıni gormedim ama normal doğum odaları tek kişilikti herşeyi dört dörtlükdü geçen hafta eltimin arkadaşı orda doğum yaptı sezaryen çok memnunum dedi odalar temiz falan demişti sizede tavsiyem anadolu yakasinda en güzel hastane diyebilirim
Yasmin2828 birmelekannesi34 tuzla devlet hastanesini önerebilirim odalar tek kişilik ve güzel sezeryanda yapıyor ama isteğe bağlı değil
birmelekannesi34 Seher_okan120820 benim ilk doğumum sezeryan doğumumun üstünden 22 ay geçtiği için devlet sezeryan yapıyor. O yüzden sezeryan doğumu sormuştum teşekkür ederim yanıtınız için. Peki hangi doktoru önerirsiniz.
Seher_okan120820 birmelekannesi34 o zaman yaparlar yoksa o konuda sertler sorun yoksa kendiliğimizden istiyemiyoruz. Doktor olarakta kendileri bakmıyor genelde asistanları bakıyor yani bugün gitsem yatın aynı kişi olmayabiliyor. Ben o anda kime randevu varsa ona alıyordum randevu konusunda hiç sorun yasamadım erkek doktor ismi oluyor ama kadın asistanlar var 1 tane erkek asistan var oda batuhan bey aşırı sempatik biri ona da denk gelmek şans biraz acilede de görev yapıyor çünkü ebe olarakda 1 tane varmış diye biliyorum bu arada kaç haftallıksınız
birmelekannesi34 Seher_okan120820 şu an 18 haftalığız ama şimdiden bakmak istiyoruz çünkü düzenli gidelim bir doktora istiyoruz ama devlette çok mümkün değil galiba. Peki sezeryan randevusunu nasıl veriyorlar ve hangi doktor yapacak o halde sürekli farklı doktorlara gidersem.
Seher_okan120820 birmelekannesi34 evet başından beri giderseniz daha iyi sizinle ilgili bilgili oluyorlar beni taniyorlar artik 9 aydır git gel biliyorlar tabi 2 poliklinik var gebe 1 gebe 2 başka yok zaten asistanlar degissede çok degiller siz oraya takılmayın sistemde zaten bilgileriniz yazıcak bi zamandan sonra sizi tanıyacaklar zorlanmazsiniz o yandan sezaryen ile ilgili bilgim yok siz kendinizi gittiğinizde açıklayın elbet ileri tarihlerde sorun olmazsa inşallah verirler gününüzü diye tahmin ediyorum
birmelekannesi34 Seher_okan120820 ay inşallah ya özellere baktık 20 binden fiyat veriyorlar e bunun muayene ücretleri vs var. İlk doğumumda gitmiştim ama o zaman çok uygundu.
Seher_okan120820 birmelekannesi34 yani şöyle söyliyim o 20 binle bebegin eksiklerini tamamlayabilirsiniz bence de çok pahali yazık günay kolaymı kazaniliyor sanki dediginiz gibi bunun muanesi kanı idrar vermesi baya çok yani bu hastaneye binkere gidin zaten temiz oldugunu gorunce içinize sinecek ha şuda var özeldeki gibi ilgi alaka beklemeyin ama en azından bebeginiz ve sizin icin ellerinden geleni yapiyorlar hemde bi karşılık almadan