Srabiak Kızlar 29+1 haftaligiz artik oksurmekten karnima agrilar giriyo . Yaklasik 1.5-2 aydir surekli gidip gelen grip var . Bigun iyiysem mutlaka ertesi gun geri basliyo siz grip icin neler yapiyosunuz bitki caylarinida cok onermiyolar napabilirim
Aysnr08 Srabiak bol bol c vitamini al ayaklarını sıcak tut ve sıvı tüketimi önemli tabii bol su iç çok geçmiş olsun💐
Rabiapnr Srabiak sadece öksürükse balın içine karabiber veya zencefil karıştırıp sabahları bir cay kaşığı alabilirsin hamilelikte değil ama normalde kullanırdım bende bir araştır zararı var mı falan diye yanlış yönlendirmeyeyim ama
Rabiapnr Srabiak ve su an bende hastayım sabah akşam sıcak ballı süt içtim çok iyi geldi o öksürüğe çevirmesin diye de uğraşıyorum atlattım gibi insallah umarım çok çabuk geçer
ebrarmom08 Srabiak salgin var sanirim butun hamisler grip olmus bende yatyorum cok fena gribim kafami tasyamiyorum bulantim oldgu icin midem bisyde almiyo napcam bilmem 😑
Srabiak Sadece oksuruk yok kizlar geniz akintisi burun tikanikligi nefes alamama bide kulagima vuruyo sut ihlamur falan hak getite hic bise fayda etmedi doktorumu aradim mutlaka dahiliyeye git hemen sonra bana gel dedi korkmadim degil 😑