Beyzanury1234 Mommybabyy 🤣🤣 bende özele gittim sırf bebek için elime tutuşturdular resmini gönderdiler şükür şuan 21 haftalık oldum
Razee Mommybabyy canım doktorlar boş gebelik olup olmadığını bebeği görmeden de anlayabiliyorlar içini ferah tut benim bebeğim 7+3 te gözüktü
e_blue_sky_a Mommybabyy gözükmez önce kese gözükür bebek çok küçük gözükmüyor 6da gözükür hatta kalp atışı da gözükür
yarenk2509 Kaç haftalık canım benim de öyleydi ilk 2 ultrason geç döllenme dedi doktorum sonradan gözüküyor
Mommybabyy yarenk2509 6 haftalık dedi haftaya kalp atışını duymak için gel dedi de bn mi göremiyorum ki dedm
RabiaBadem Canım benim bebeğimde gözükmedi 5 haftalıktı gittiğimde. 7 haftalık gittiğimde ise yine gözükmedi ultrason ile. Alttan muayene ile gördü. Çok şükür şuan 18+2 olduk. Senin bebeğinde gözükür merak etme
yarenk2509 Mommybabyy benimde öyleydi canım kalp atışını duyarken bebek de gözüküyor öncesinde böyle boş oluyo sağlıkla gelsin inşallah 😇
Ahmetinnannesi Hiç strese sokma kendini bende ilk gittigimde görmemiştim 6 haftalıktı bı hafta sonra gel dedi hem gördüm hemde kalp atışını duydum şu an 28 haftalığım çok şükür ☺️
Mommybabyy Beyzanury1234 sırf keseyi görmek için özele gittim bende resim bile vermedi telefona çek dedi 900 lira verdm bide haftaya gel dedi haftaya da para isterse büyük ihmal başka yere gidicem 🤣🤣
Deletedmom0071 Mommybabyy karın ultrasonundan bebek gözükmez 6 haftalıkken vajinal ultrasonda bile nokta şeklinde gözüküyor. İçinizi ferah tutun biz de kızımı 8 haftalık gördük kalp atışları 9 haftalık oluşmuştu şimdi 3,5 yaşında ☺️