1oguzannesi Oglum 16 aylık doğuma az kaldı 35+2 hamileyim . Doğunca tek bakacağım naparım diye düşünüyorum , uyku düzenini nasil sağlarım , oğlum benle yatmaya alışkın . Şimdiden bunalıma girdim
Seval2468 1oguzannesi 32 aylık oğlum var 1 ay sonrada dogumum olacak bende şimdiden düşünüyorum 2 çocukla nasıl yapabilirim diye çalışıyorum da
Aysenur_2 1oguzannesi kızım 20 aylık oğlum 3.5 aylık 😅 aşırı zorlanıyorum kızım çok hareketli oğlum desen uyku yok çok ağlak Bi çocuk bazen sabrımın sınırlarına ulaşıyorum ama Allah bir sekilde yardım ediyor. Doğum dahil hep tek başıma baktım ikisine de bazı geceler aynı anda uyanırlar sabaha kadar uyanık kalırız bir süre zorluk oluyor ama sonra alışıyorsunuz
Ozoooo 1oguzannesi 31 aylık oğlum var birde 10 günlük bebe şimdilik iyi gidiyor ama büyük olan biraz zorluyor hem kıskanıyor gibi hem değil gibi değişik
Twobabysmom Oğlum 18 aylık kızım doğduğunda 21 aylık olacak bende aynı endişeyi yaşıyorum oğlum gece çok uyanmıyor ama gündüz uykuları nasıl olacak hiçbir fikrim yok