Minikmucize13 İlk 4-5-6 haftada çay kahvenin önemi var mı acaba ikisini de çok seviyorum 2-3 çay 2 Türk kahvesi içsem
Ada022 Minikmucize13 doktorum bana başından beri açık çay içebilirsin günde en fazla 3 bardak dedi ama kahveyi asla içme dedi ama ben arada kahve içtim doktordan doktora değişiyor çok sıkma taraftari değilim açıkcası
Kediannesi1 Minikmucize13 1 fincan Türk kahvesine kadar izin veriliyor çaydan tiksinmeye başladığım için sormadım hiç Türk kahvesinden de tiksinmeye başladım zaten 😀
gizcansen Minikmucize13 benim doktorum hiç yorum yapmadı, ama ben türk kahvesinden tiksindim en başlarda çayı bile içemedim. Şimdi kahve içeceksem sütlü yapıyorum 1 fincan, o da haftada 2 ancadır. Çayı açık içiyorum günde 3-4 bardak oluyordur
Yazmelegi_ Minikmucize13 gunde 1 sefer Türk kahvesi açık olmak şartıyla da gunde en fazla 3 bardak çay demisti
BetulMom Bana doktor günde açık olmak şartıyla 2 çay, 3günde bir de 1 fincan Türk kahvesi içebilirsin dedi. İkisini de canım istemiyor zaten bulantıdan