Direkt uzatmadan konuya gireceğim. Yaklaşık 8 ay önce doğum yaptım. ilk çocuğum 2. Ayda oldu. 2 aylık evlıyken 1 aylık hamıleydım, regl olmam gereken günde test yaptım silik çıktı kan verdim değer düşüktü geç döllenme olmuş oğlum. Ultrasonda yaklaşık 10 gün fark vardı regl tarıhını doktor ileri çekmişti. Evlenmeden önce de bende asırı derece regl duzensızlıgı vardı doktor yaşımdan dolayı olduğunu, hormon değerlerimin gayet güzel olduğunu, kan sonuçlarımın temiz çıktığını ve ultrasonda kist vs hıc bısey olmadığını söyledi. Bir süre sonra ztn regl düzene girmişti, ufak tefek degısımler harıcınde benı endıselendırecek derece de tarih oynamıyordu.
Evlendım bir kere regl oldum ondan sonra ztn hamıleydım daha da olmadım. Doğum yaptım kırkım çıktı 10 gün sonra regl oldum, duzenlı bi şekılde oldum ztn hemen spiral taktırdım ve bı kaç ay içinde geri çıkarttırdım. Bir buçuk ay öncesine kadar korunuyorduk, doktor onayı ıle korunmayı bıraktım. Sorun şu ki 17 gündür regl olmuyorum , belirtilerım gelıyor gıdıyor ama yok regl olmuyorum. Arada gecıkırdı çok değil, ya hamıleysem çıksın ya da regl olayım bunaldım çünkü. Ne yapmalıyım ?bilemedim. Defalarca test yaptım dün bile yaptım test negatif.