kardelen25_ Ucankus ya ben de ilk kez ovulasyon testini kullanıyorum fakat adetim 18 temmuzda bitti ben bugün başladım teste yanlış mı yaptım şimdi 😱 ama akıntım vs yoktu o yüzden bekledim bir de bir uygulama kullanıyorum yumurtlama günunu yarın gösteriyor ama bende halen akıntı yok. Bilginiz var mı acaba yada bilen kişiler yazabilir mi ne zaman başlayıp ne zamana kadar yapılacak bu test
Mavilisa Ucankus benimde böyle, adet bitince hemen başladım pik gördüm, ama bugün yumurtlama akintim oldu, seffaf uzayan 🤔
Fatimanur kardelen25_ test genelde adet bitiminden sonra başlamanız gerekiyor yaptığınız testleri atınız buraya bakalım ☺️ adetten 2 hafta sonra yumurtlama oluyor genelde yumurtlamayı ve çatlamayı gördükten sonra test yapmayı bırakabilirsiniz ☺️
kardelen25_ Gulyllu teşekkür ederim ☺️fotoğraf yükleyebilirsem eğer atayim. Ama şöyle söyleyeyim benim adet döngüm 23 günde bir di. Bu yılın başından itibaren duzensizlesti ve 16 günde bir, 26 günde bir yani bir düzeni yok şuan da. Kullandığım uygulamada yarın yumurtlama günü olarak gösteriyor ama bir belirtimde yok halen açıkçası. Çift çizgiyi görünceye dek yapmammi lazım şimdi
Fatimanur kardelen25_  mesela canım bu benimki en aşağıdaki bugün mü yaptığım test benimki büyük ihtimal yarın olacak gibi duruyor iki çizgide aynı koyulukta olduğu zaman yumurtlama oldu demektir ☺️ ve diğer çizgi silikleşmeye başlıyor o zamanda çatlama oldu demektir ☺️ sizinki biraz değişik ben genelde geç olurum erken olmam ama bir dahakine bence biter bitmez başlayın ☺️
kardelen25_ Fatimanur evet bu yıl bayağı değişik adetim düzensiz malesef 😏 ben bugün ilk kez yaptım ve zaten de silik fotoğraf nasıl atıyordum acaba
Anoniiim Fatimanur benim testim de, son yaptığınız testteki gibi. Henüz yumurtlama olmamış mı yani ? 2-3 gün beklemek mi lazım
Zhdnl Mavilisa adet bitiminin ikinci günü tek ilişkiyle hamile kalan çok varmış canım ben okumuştum bende o yüzden adet bitimini değerlendirdim ovülasyon testine sonrasında başladım dün 2. Gündü koyu renkte silik çıktı benimki siz değerlendirdiniz mi
noble1 Benim de bugün 12.gün akşam üzeri yapcağım testi, dün koyulaşmıştı. 3gün değerlendirdik ama şimdi ayrıyız ama bakalım kısmet artık yumurtlama öncesinden tutar inşallah 🫠 Dün akşamda böyleydi koyuluk geri gitmişti anlmadım bu işi🫠
noble1 Selinmoon bugünde dünden koyu olmadı valla anlamadım bu işi ben🫠 dün öğleden sonra koyu idi ama tam kopkoyu da değil, sonrası hep silik🫠 acaba o yumurtlama sayılır mı
Mavilisa Zhdnl evet canım değerlendirdim. 5 gün regl sürdü,6.gun ovulasyona başladım pik gördüm. Pik günü ve sonraki 2gun degerdirdim. Ama ben yine yumurtluyorum. Sabah test yaptım Pik oldu yine 😱