Aslidemirel34 Kbratis uygulamada şafak 71 ama erken doğum riskim var serklajliyim bakalm kaçıncı haftada doğum yapicam inşallah hakkimizda hayırlısı hepimiz yavrularımızı sağlıcakla kucagimiza Almayı nasip etsin Rabbim çok amin 🤲
Ozgekcdgoztrk Son 9 gün minik adamı bekliyoruz 🤗Ilkim sezeryan oldugu icin buda ayni olacak tüm hamiş annelerimize kolay doğumlar dilerim.Dualarınızı eksik etmeyin 🤲🏻
Ozgekcdgoztrk Yazmelegi_ benimde aynı günde rabbim hayırlısıyla kurtarsın insallah sezeryan mı olacak
Mommyleo Smlaa benm 38+1, doktor kanala girmemiş, çok hareketli, sezaryenle alırız 5 güne dedi, siz neler yapıyosunuz normal için
Gulbayann Mommyleo 40 haftalık oldum bugün tam doktor kanala girsin diye bekliyor sanırsam hastanede yatışım yapıldı ama birşey yok ortada daha
Aslyllmmaazz Mommyleo bana 37+1 de bebek makat geliş ultrasonda 37+5 olmuşsun bile sezeryan planlayalim dediler devlette, sonraki gün özele gittim 37+2 de bebek dönmüştü o sebeple acele kararlar almayın derim. Sezeryan günü alsaydım haftaya ameliyat edecekti doktor beni.
Smlaa Mommyleo ahududu, böğürtlen çayı içiyorum yoga yapıyorum yürüyüş yapıyorum hurma yemeye calisiyorum