Pinklove Busra_63tok Hangi ülke hangi devlet bu? Nerde yaşıyorsun sen? Bunu burda açık açık yazmışsın polisin haberi olsa kocan kaç sene mapus yatar haberin var mı?
Busra_63tok Dmt0 eskiden kimlikte küçük koymuşlardi diyin avukat tutun onlarda imza falan kolay ama 1 ay mahkeme bekledik
Beyza038 Busra_63tok 15 yaş? Canım daha sen cocuksun ya. Bilerek,isteyerek mi yaptınız siz bu evliliği? Şaştım kaldım.
Ozge56 Bence dalga geçiyor burda 15 yaşında hamile kalsa kadın doğum polisi arar supelenir zorla diye. Kimlik te yaş büyütme diye birsey yok avukat tanıdıklarım var saçmalık. Dalga geçiyor belliki 25 yazacaktı galba 15 yazdı
3premsesinannesi Ozge56 benim teyzem halasının kızının kızını oğluna aldı 15 yaşında anne sahip cikmiyor baba ölmüş diye kız sokaklara düşmesin diye oğlu 17 yaşındayken gidip kızın yaşını mahkeme kararı ile 17 yaptılar annesinin imzasıyla da evlendi simdi 20yasinda 5 yasinda oglu var
Maviev35 Ülkede 15 yaşında hamile olan çok çocuk var… çoğunluğu Türk değil. Ama bu kişinin 15 yaşında olduğu pek inandırıcı gelmedi, canı eğlence isteyen biri 😏
Pinklove Maviev35 Gittiği hastanenin adını bile yazmış profilinde. Hangi hastane 15 yaşında hamile çocuğu normal kabul ederki, post gayette trol😏