Elifcanblt Kizlar kapı suslerinizi nerede yaptırdınız şöyle uygun fiyatlı yaptirabilecegim bir yer var mıdır sizinkiler nasıl fikir verir misiniz acaba ?
yenibirannis Elifcanblt hastanede kapı süsü gerçekleri için ben söyle bişe yapardı sizede fikir olsun kapı süsüyle aynı fiyat ve hatta daha uygun😊
elif_badeninannesi Elifcanblt doğuma 5 gün var hala kapı süsü yaptırmadm devlette doğum yapmayı düşünüyorm izin vermiyorlarmıs ama yastık yaptırdım isimli .takı yastığı.
Rfrshr damla097 Bu sayfa güvenilir mi acaba elinize ulaştı mı? Ben de düşünüyorum buradan yaptırmayı da
beyza6078 Elifcanblt doraatolye instgramdan bak canım istersen çok farklı hoş modelleri var ben ordan yaptırdım 2 arkadasımda yaptırdı benden sonra
damla097 Elifcanblt valla benim de bu kadar para vermek içimden gelmedi ama çok yaygın olmayan bir model birde uzun yıllar kullanılacağını için kıymak zorunda kaldım 😂
Elifcanblt damla097 doğru haklısınız iler de oda yapıldığı zaman çok güzel oluyor bunlar gülerek kullansın minnos🩷🥰
Ao526- Elifcanblt Kapı süsüm hepsibahardan . Anaokulundan öğretmen arkadaşım, eli hızlıydı ve çok güzel 🙏🏻 tavsiye ederim