Seastar88 Bana doktorum sabah içmemi soylemişti ama herkesin durumu farklı olabılir.Doktorun nasıl reçete ettiği önemli😊
Zeyzey055 Sabah aç karnına iciyorum ben hatta unuttuğum günler içmiyorum icmelimiyim acaba onu da bilmiyorum 🙃
Sesssi Zeyzey055 bende sürekli böyle düşünüyorum neden verdiğini tam olarak anlayamadım kızlar size neden verdi doktorunuz😊
e_blue_sky_a Zeyzey055 aç karına içilir mi ya doktoruna sor istersen bizim arkadaşın annesi öldü aç karına içtiği için mide kanaması sebep olmuş
SeymaSimsek Sesssi benim bir tane düşüğüm var bu sebeple doktorum düşük yapanlara önlem amaçlı veriyoruz demişti. Bebeğe daha iyi kan akışı sağladığını söylemişti.
Zeyzey055 Sesssi benim ilko erken gebelik 32 haftada gebelik zehirlenmesi yüksek tansiyon ve protein kacagindan dolayı oldu
Gebeyim-32 777_elf akşam yemeğinden önce içiyorum. Herhangi bir saat söylenmedi. Sabah vitamin içtiğim için aralara vakit koyuyorum . Tüp bebek negatiflerim olduğu için kullanıyorum
Deletedmom_85 5995 bende pıhtılaşma yok ama doktor 36.haftaya kadar kullan, kan sulandırıcı ve tansıyon gelişme riskini azaltır dedi. Bazen olmayana da veriyor doktorlar riske atmamak için
Deletedmom_85 Bende akşam içiyorum ne zamana kadar kullanın dedi doktor size kızlar? Bana 36.haftaya kadar dedi
minnakkraker Deletedmom_85 bende akşam 9da içiyorum son iki hafta bırakman gerekiyor demişti bana ama hayırlısı işte bakalım erken doğum olmazsa tabi
Deletedmom_85 minnakkraker inşallah zamanında hayırlısıyla doğarlar. Benim tup bebek doktorum söyledi bunu. Henüz takipli olduğum doktor yok o ne der bilemiyorum ama
minnakkraker Deletedmom_85 benimde tüp bebekti en güzeli bırakmamak aslında bence kan sulandırıcıyı. Herkeste olmaz tabi ama benim damarlarda daralma ve çentik oldu biraz bebek beslenemiyor perinatolog bana tüp bebekte olabiliyor aslında riskli ve 12. Haftada farkedilmeliydi bu dedi. Bana bıraktırmıştı kendi drum 10. Haftada 😞