Esrakckaa Kizlar 13 haftalik gebegim, ama simdilik hic birsey hissetmiyorum sanki, bulantı artık yok insan biraz tedirgin oluyor, gömüş hep ayni sanki 🥺 sizde durum nasil
Vilvilvil Esrakckaa Bulantı tam gaz devam 😢 11. Haftadayım hayat durdu resmen sürekli bulantım var ve istifra 🥲
Kbr_sn Esrakckaa 12 . Haftadayim bulantı yok duygusal değişimler fazla ikinci hamilelik göbek 4 aylık hamile gibi kimsenin haberi yok hamile olduğumdan ama herkes hamileymissin diye soruyor ilk hamilelikten geç çıkıyor göbek 2 ci de hemen çıkıyor ilk hamileligimde bulantı kusma vardı bunda hiç siftah yok 🤣
minibebisim Vilvilvil aynı ben de 13.haftadayım bugün ama mide bulantısı yüzünden evden çıkamaz hale geldim:( sürekli her yer sarımsak kokuyo gibi ağlıyorum devamlı 🥺
Esrakckaa minibebisim Iste benim bazen oluyor ama sanki hic birsey hissetmiyorum gömis sanki ayni senin durum da mi oyle, sence karnin biraz buyudu mi? 🌸🥺
Vilvilvil minibebisim Bir de çalışıyorum ondan çok zorlanıyorum hiçbir şeyden keyif almaz oldum ben de aynı şekilde evden çıkmak istemiyorum 😢
minibebisim Esrakckaa karnım çok minicik büyüdü içerde hiçbişi hissetmiyorum ama bazen bi anda kalkınca sancı gibi bişey oluyo aa hamileyim diyorum ahahahaha sadece mide bulantım aşırı derecede çok o hiç geçmiyo
Esrakckaa Ozlem7167 Aynen ayni durumdayim… sanki hic buyumuyor 10-11 haftalik buyudu simdi sanki durdu. Allahim saglikla kucağımiza alalim insallah❤️🤲🏽
minibebisim Vilvilvil aynen ben de çalışıyorum ama Allahtan home office çalışıyorum:( eşime hayatı zindan ettim biraz, aksi biri oldum iyice
yarencaliskan Esrakckaa ne güzel hiç bulantınız olmasın insallah hamileliğin en zor yanı bu doğum yapmak daha kolay 🙂 ikinci gebeliğim tecrübeyle sabit 😅
Esrakckaa Kbr_sn Dogrudur, ben mesela bir dusuk yaptim 8 haftalik… insan bazen tedirgin oluyor acaba bulantilarim neden artik yok birden. Doktora hep gittiğimde korkuyorum… kalp atisini dinlediğimde rahatlıyorum🥺❤️ rabbim ellerimizi boş bırakmasın🤲🏽