sumeyyeee_ Biz 26+4 teyiz. Hafif rahim içi batmalar, uyurken dönmelerde biraz zorlanmalar başladı diyebilirim🥲 sizde durumlar nasıl? yürüyüş, egzersiz yapmaya başladınız mı?☺️
Sevvaldogru sumeyyeee_ 28.haftadayım şuanda bu hafta başında başladı hafif genital bölgeye anlık vuran kasılma gibi ağrı gibi ama doktorum bebeğin başının baskı yaptığını ve bunun da normal olduğunu söyledi 🥹
Sehrazatt sumeyyeee_ 26+3 🩷 yatarken dönemiyorum bende ama aşırı sıcak olduğu için yatamıyorum zaten 😂
Minik1Civciv sumeyyeee_ sıcaklar dışında hiç bir sıkıntım yok çok şükür. 26 olduk tam bugün. Normalde hayatta terlemeyen biriyim. Ama gebelikte şu an bile oturduğum yerde terliyorum. Duştan çıkıp üstümü giyorum. Yüzüm ter içinde.
sumeyyeee_ Sevvaldogru anladım, bir de o haftalarda yalancı kasılmalarda oluyormuş rahim kendini doğuma hazırlıyormuş normalmiş☺️
Meleyke123 @sumeyyeee_ 27+2olduk yürüyünce çok ağrılarım oluyor bide dönme, oturuken durma, bacak şişkinliyği artık zorlaşıyor😑
sumeyyeee_ Gamgamze bende öyle zorlanmalar başladı🌝 şimdiden böyleyse ilerleyen haftalarda ne yapıcaz bilmiyorum🥲
BabySkr 26+3 üm. Bu aralar karnimin buyudugunu hissediyorum. 8 kilo almışım 😂 Çok ayakta durunca yada otururken ayağım sarktiginda ayaklarim ayak bileğim aşırı derece şişiyor. Kasılmalarım oluyor bı anda bı sertlik hissediyorum ya kafasını ya totosunu dayıyor gibi 🤦🏻😂
sumeyyeee_ Herhangibirisiiiiiii hamileliğin başından bu yana mı aldınız? Ben 43 ile hamile kalmıştım, 7 kilo aldım ama benim için ideal şu an☺️
sumeyyeee_ Herhangibirisiiiiiii aslında normal kilo almışsınız aşırı değil bence neden kızmış onu anlamadım🌝