Daisy0000 Deryaa00 Mustela almıştım hiçbir işe yaramadığı gibi popoda minik minik sivilceler çıkardı,sudocrem aldım şimdilik memnunum
Mrvsmt2502 Deryaa00 Bepanthol sudocrem vs bi sürü pişik kremlerinin içeriği temiz değil ve bebeğinizin cinsel organı ile temas ettirmeyin lütfen. Kantaron yağı alın ya da kendiniz yapın en doğalı en kısa sürede geçireni
A-y-s-e İlk oğlumda bepanthol baby kullandim tek işe yarayan pişik kremiydi bizim için bebekten bebeğe değişiyor ikincidede deneyimleyip görücez
TuqbaArslan damila bende iva natura pisik kremi ve bebe yağını aldım dogal içerik olduğundan dolayı 👍🏻👍🏻
Tgcmrt48 Deryaa00 hepsini deneyip bepantolden memnun kaldım oğlumda şimdi yine aldım şampuan olarak mustela aldım deterjan üni baby 😊
Mrvsmt2502 Deryaa00 kantaron bitkisi yol kenarlaronda boş arazilerde falan çok olur sarı bi bitki elinle sürtünce kırmızı polenimsi döküntüsü olur. Onları toplayıp zeytinyağına basıyorsun 1 ay kadar önce karançıkta sonra güneşte bekletiyosın mis gibi pişik kremi oluyor 😂