Sabibo Merhaba kızlar❤️ Kötü enerjiye, negatif enerjiye, nazara, evdeki o ağır havaya inanan, hisseden kızlar yaşam alanınızı nasıl arındırıyorsunuz, ne gibi şeylerle (sirkeli su, adaçayı vb.) temizliyorsunuz?
Agg0207 Sabibo yerleri sileceksem mutlaka biraz suya sirke dökerim,gül yağı kullanıyorum buhardanligimda hep adacayini sevmiyorum evin içini çok pis kokutuyor
aysenr9918 Sabibo Temizlik yapacağım kovanın içine temizlik malzemeleri dışında birde sirke döküyorum bakara suresini de açıyorum o şekilde siliyorum evimi
Tulipati Sabibo yer suyuna sirke damlatmak Defne yaprağı yakıp dumanı odalara gezdirmek Bakara suresini açmak
thsz13 ben ne zaman bi şeyin yaprağını yakıp evde gezdirsem dertsiz başıma dert açılıyor. tesadüf mü yoksa kötü enerjiyi mi çekiyorum bilemiyorum. artık ot yakmıyorum sirke & bakara nas felak youtubedan açıp temizliyorum. evi asla havasız bırakmam ayrıca fırtına da kopsa en azından yatak odasının camını açarım kalkınca hemen 1 saat de olsa
leila1 Sabibo temizlik suyuna sirke, haftada iki üç bakara süresi, Yasin, felak, nas sesli evde açıyorum