mombarbie_ Ucankus yumurtlamanin ilk gününü ya da çatlama gününü baz al ben yumurtlamayi almistim 9.gun testim negatifti 10.gun sabahi pozitif çok silik çizgiyle öğrendim en net 12 ila 14.gun öğreniliyor bazı arkadaşlar catlamayi baz alarak yapıyor ben yumurtlamadan 10gun sonra pozitif görmüştüm beta 23 tu
Panioku Ben 1 yıldır test kullanıyorum adetim ve yumurtlamam öyle düzenlidir ki her ay adem gününde adet bittikten sonra 5-6. Günler yumurtlama görürdüm kürtajdan beri düzensizim yumurtlamam gecen ayda geç oldu bu ay da hala negatif
Panioku Panioku Panioku 
mombarbie_ Panioku bu gibi durumlar olabiliyor bende düzenli oluyordum 1 ay gecikmem oldu bir sonraki ay yumurtlamayi tahmin edemeyeceğim için ovu testi kullandım adet gecikmemin 2.gunu pik gördüm 1 ay boyunca hiç pik olmamıştı düzenli takip edin
Feryyy mombarbie_ dün gece değerlendirdim bu ay hiç değerlendirememiştim. Dün denedim 1 ağustos bugünde kırmızı bugünde denemeliyim dimi bid ebu daha koyu olurmu acaba yoksa bu şekildemi ilerlerim
Feryyy mombarbie_ ya değerlendirdim fakat ben galiba yanlış yaptım sabah ilk idrarla yapılmıyor yazıyor googlede doğrmu ben sabah uyandığımda yapıyodum 10-11 gibi Yani iptalmi benim testler bilen varmı