Sevgii27 Kızlar 5-6 gündür elim ayağım aşırı derecede kaşınıyor hala geçmedi, şimdi hastaneye gidiyorum kan da çıkar değil mi? Gebelik kolestazı olabilir yazıyor her yerde sadece kan vermem yeterli mi ultrason veya idrar dan da belli olur mu
zeynozey Sevgii27 kan temiz çıkarsa dermotolojiye git canım. Arkadaşımda kaşıntıdan dolayı gitti kan idrar verdi tertemiz çıktı dermotolojiye gitti doktor Gebelik dermatozu dedi. Merhem verdi biraz dindirdi o kaşıntılarınıı.
Birrrcan Sevgii27 merhaba gittiniz mi sonuç ne oldu benimde çok kasintim var her yerim artık kanıyor kasimaktan😓
Sevgii27 Birrrcan evet gittim kan idrar verdim çok şükür temiz çıktı melhem yazdı doktor onu sürdüm iki kez azalttı kaşıntıyı🙏🏻
Hiloyloyloy Sevgii27 ben cildiyeye randevu aldım sabaha yanlış mı yapmışım kadin doğuma mı almalıydım
Hiloyloyloy Sevgii27 çok korkuyorum bi de ben 37. Haftadayım bu haftada bebek alınmalıymış daha yeni başladı siz kaçıncı haftadaydınız
Sevgii27 Hiloyloyloy bence kadın doğuma görünün öncelikle, çünkü bana nts de çekildi aksi bi durum var mı diye ultrason dan da bakıldı çok şükür onlarda da sorun yoktu, sonrası içiniz rahat etmezse yine cildiyeye de görünün. 33. Haftadayız biz şu an 🙏🏻