Ozy Ben bugün 23+3 oldum arada bi tekmeleri cok net sekilde hissediyorum disardanda gözüküyo ama cogu zaman cok hafif hissediyorum seyirme deklinde ve disardanda belli olmuyor icerde biseyler patliyo gibi pit pit yapiyor nezaman daha net ve sert olacak tekmeleri acaba 😣 cogu kisi bebegini hergün hissediyor bu haftalarda sizde nasil ?
Calyipso Ozy kuzum 28.ci haftaya kadar böyle olucak. Ozaman daha güçlenmiş olucak miniklerimiz. Benim bebeğinde öyle senin ki gibi
Hatunnn Ozy canm daha cok erken bu haftalarinda 2 3 gun hic hissetmedigin bile olur suan normaldir 30 lu haftalardan sonra o bekledigin sertlikler basliyor canim suan kemik yapisi cok zayif
Bskrt Ozy ben 31 haftalık oldm, hemde haftasına göre iti bi bebek olmasına rağmen hla öylr videolardaki gibi dışardan şişen kollar bacaklar olmuyor 😁😁 Çok nadir sert vuruyor onun dışında hep kibar kızım 🤷♀️ Ya çok uslu olacak ya da tembel 😅😅
Balboncugum Bende ayni durumdayim canim bazen cok net hissederken bazen pit halinde bazende hic farketmiyorum bile gayet normal faha onlar küçücükler 30. Haftalarfan sonra zaten canımızı yakacak minnoslarımız😄
Ozy Balboncugum ozaman babasinin hissetmesine cok var daha 😃😃 ben hissediyorum pit pit diye vuruyo ama disardan belli olmuyo herzaman
Lucky Bskrt inş dışarıya saklamıyordur kendini 😅 benim yegenim çok hareketsizdi anne karnında kaç defa doktora gittiler hareket etmiyor diye bir sıkıntı cıkmadı şükür. Ama şuan 4 yaşında doğduğu günden beri kök söktürüyor🤣
Balboncugum Ozy bizim babamiz da 3 gun once hissetti eli karnimdayken tesadufen vurdu oğluşumuz oyle hissetti
Bskrt Ozy tamamen bebekle ilgili bişey bence, ultrasonda bile baştan beri aynı pozisyonda bizmki. Yemek yiyince hafif hareket ediyor, bi de yatağa yattığmda sanki kendini yerleştiriyor sonra hiç hareket yok 🤣🤣 Doktor bile şaşırıyor hep ense yapıyor bu kız dünya yansa umrunda değil diye dalga geçiyor 🙈
Ozy Bskrt benim bilac gün önceye kadar midem yaniyordu oda kesildi hareketlerde cok azaldi ondan korkuyorum acaba doktora gitsemmi bilemedim
Airsoft Ozy eşiniz eli ile bebeğin bulunduğu yere bastırırsa eli ile o anda tekme atarsa hisseder.hafif bi bastırma