Nuraaa Arkadaşlar alez ve nevresim takımına ihtiyacım var Ama hangi markadan alsam emin olamadım Alıp memnun kaldıgınız ürünleri paylaşa bilirmisiniz?😊😊😊☺️☺️☺️
oguzkagan_ Nuraaa Alezi Vionel Home tercih ettim. Nevresim takımı almadım. Çarşaf ve yastık kılıfı tercih ettim. Wheppo marka aldım. Bakabilirsiniz.
Nuraaa Ceylaniko yataşa baktım aslında Alez cıft kısılık 550 tek kısılık 390dı ama mesela karacada cıft kısılıgı 300 Bılemedım o parayı hak edıyormu yoksa yatakları yastsıkları hep yatasdan tercıh ettım
Ceylaniko Nuraaa evet yataş biraz pahalı ama kaliteli ve o paranın hakkını veriyor cidden. Karacadan aldığım bir tavanın kolu ikinci kullanımda elimde kaldığından beri bir daha girmedim oraya 😁
Zeyzey055 Nuraaa dun bime geldi çok beğendik lastikli carsaf gibi bi bakın isterseniz bu hafta içinde a101 de gelicek
Nuraaa Zeyzey055 niye bilemıyorum ama bımdekı fazla hosuma gıtmedı acıkcası ıkı takım alıcam cocuklara da gorsel olarak uysun hemde tamamen pamuklu tok kumas olmasını ıstıyorum Cok ıncecık ya da karısımı olan bısey almak ıstemedım
Nuraaa dilay_06 e bebekte daha kucuk olculer olacagını acıkcası dusundum benım ıstedıgım genellıkle tek kısılık ve cıft kısılık Bebek bıyutları var cunkı yatasdan almıstım cok kalıtelı cıktılar ama tek eksı bence carsaflarının lastıksız olusu